WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 March 2010

tolonnnnnnnnnggggggggg....

adoi aku nak masuk contest/ giveaway anjuran cik mek moooooonirohhhhh nie...tapi aku kegeringan dan ketandusan idea la wehhhhh!!!! camner nie??????close date nak dokat dah nie....nak wat yg terkretip lagi kretip lor....dok la ari2 bukak blog cik moonissss ( manis yo ) tapi x jugekkkk idea tu dtg....mmmm ingt nak wat photoshoot free sonang ke nak dpt????hahahaha...

xpe...aku cari & gali2 lagi ides camner aku nak wat....sabo yea cik moon...nntikan entry daku yuks....hehehehe.....


so layantzzzzz je la eh!!!

3 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

buat wei jgn tak buat....mane tau rezeki anak dlm perut ko tu....

good luck bebeh!!

Diarihatiku1976 said...

wah.. teruja nak tgk hasilnya ni...

Rifqi Zuhairi said...

Salam....sori...mengenai contest yg saya buat tu....hadiahnya dah ada n dlm process nk pos..saya sgt bz skrg ni..x smpt nk ke pos opis...bz wat bajet rmke 10...nak present ke EPU,JPM....nextweek e'thing settle n the present will sen to you k....sori for everything k...jgn marah yer...