WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 March 2010

ceria-ceria di minggu 37!!!

morning...morning....fuh!!!pejam celik pejam celik...aku dah minggu ke 37!!!!wahhhhh...dah x sabo nak bersalin nie...dah x sabo nak tgk baby kuar nih!!!!dah x sabo nak tgk baby yg bikin aku n aby tertanya-tanya...anak ke 2 nie boy or girl???...duk le smue org scan wat andaian sendrik...ckp baby girl la..hehehehe kalo baby girl pon aku trimer...baby boy pun boleh jek...x kisah la kan...janji baby tu sihat, comel, manis...baik segala-gala nya la....

hari ni aku nekad pi gak ar keja...ingat nak MC ke..coti ke kan...sbb cam mmg x larat nak bekerja dah...kepala nie dok pikir...cpt la bersalin...cepat la..x larat dah nak mmbwa badan...

huhuhuu...tapi ada citer yang sadis aku nak citer kat sini...huhuhuhu actually aku teringin gilos nak mkn sifud kat bagan lalang.,.nie gara2 aku terjah blog lieya la nie...tgk lala, sotong la...wat aku tetiba nak mkn lala...so pakat2 le ngan my best frend si lindot & waniot & ayoye konon nak melantak sifud ari sabtu tu...chehhhh!!!plan dah baik punyer...settle..diorg tggu aku je sbb aku nie kjp ok kejp x ok sbb aby tetiba kena keja plaks sabtu tu....last2 aby ckp sabtu tu dia dipaksa balik lewat sbb ada keja urgent!!!huh...skait jiwa raga mak buyung x dpt nak merasa mkn sifud di bgn lalang....huhuhuhhu...last2 mkn sifud kat kedai biasa je mlm tu kat area puchong...sungguh x nikmat!!!sbb lala xde ...:(

so pasnie...sesapa yg ada blog yg tunjuk mkn-mkn nie...siap dia...aku xmo la terpedaya...kang tgk je dah teringin...bila teringin dapat nikmat la kan....tapi kalo tingin x dapat???meleleh air liur mak buyung nie tau!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

HASNI WATI said...

Yan...ko due bila?kita sama la skrg tgh menunggu masa nk bersalin..huhuhu.Aku la nih dh 38mgu,aku due 16 mac ni.

HASNI WATI said...

Yan...kita skrg sama la tgh tunggu masa nk bersalin.Aku la nih dh 38mgu,ko due bila?Aku due 16 mac nih...

☆ lieya latif ☆ said...

ololololo cian ko makyung....weh gi laa makan sebelum meletup...kang dah dlm stage berpantang tak leh mkn bende alah tu...gatal kang.....sian ko yantz heeheheh...tapi mmg la kan, kalo pregnant ni, pantang nampak...terus jek rase nak makan heheheeheeh.....

As said...

yarntz.. tuh arr aku pun ader tgk lieya punya blog... sedap giler seafood dia mkn wei... ni kak mimi n hirda lak p... aku ni lagi la... tunggu ari jer nak bersalin... huhuhu....amatla sedap seafood tuh... sure x sempat mkn...
sekejap jer kan masa berlalu... ko n aku dah nak beranak... hhehehehe
x sabar kan nak tgk n cium bau baby...
yg sadisnyer aku ni... brg x abis beli lg...:(