WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 March 2010

dah beso pun anto ke pengasuh???

wakakaka....lawak plaks aku rasa....selepas je kejadian aku sakit2 cam nak terbanak ahad lepas.....aku cam takut gaks nak lepaking kat umah berdua ngan aqil...ye lah kang kalo apa2 hal nak terbanak susah la plak kan???so kakak aku...k.yong aku sarankan supaya aku lepaking je kat umh dia...apa2 hal senang....

so pagi2...seawal kui 730 aby dah anto aku n aqil ke umh kyong aku..aku rasa cam pi umah pengasuh le plaks.....hahahaha...so melepak le smpe ke petang-maghrib sampe aby pikap kitorang balik umah...tp bagus gaks aku duk umh k.yong aku tu...sbbb aku pun mmg x larat dah sgt kan???so mkn minum kyong aku yg settlekan...jaga aqil pon...aku juz duduk, baring, mkn, borak...trimas le kat kakak aku sorang nie...nnti free aku blanje mkn kekekeke...

Ikut kan due lagiks 8 hari aku akan bersalin...x tau la awal ke cpat baby nak kluar sbb x leh nak agak....aku pon dah x sabar nak tgk baby apa...harap2 smue selamat lah hendak nya...

so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

JuJue said...

dapat aku rasanya bagaimana semput dan mengah dan sarat nyer keadaan ko yantz... hahaha.. seksa kan. takpe..mudah mudahan cepat bersalin dan mudahhh lah hendaknya..

i'll pray for you...

mariaariffbaby said...

i'allah.dipermudahkan bersalin yang kedua ni yer..
nanti dah bersalin..update la dalam blog yer
:)

ez said...

amin..aku doakan semuanye ok kak..

shi3la said...

ahaksss haku ponn akan alaminyer juger kann..haha dah dapat bayangkan dahh...

wehhh aper citer skang..dah banak ker kau..dah byk ari tak wat postingg nihh..