WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 January 2010

azam apa?????

ble sampai je tahun baru smue org sibuk nak berazam apa kan? bg aku sama jek....nak azam itu ini...tapi ada yg azam menjadik dan ada yg x menjadik...so aku frwd kan je la azam2 mna yang x terjadi ke tahun2 seterusnya...hehehe...nak berazam jadi yg terbaik dan terbaik...mmg susah...sbb sbg manusia biasa x pernah lari dari kelalaian dan ikutan nafsu....

apa yang pasti azam BESAR aku tahun nie ialah nak menyusukan anak aku secara xclusif sampe umo dia 2 tahun....bukan senang oooo...harap2 usaha aku & doa aku termakbul....kalo org lain boleh buat knpa tidak aku? masalah aku skg ialah jika aku kna o/station...mmm o/station salu bukan makan masa 2-3 hari...salu nya 5-7 hari....harap2 alasan tu x melemahkan semngt aku hendak nya....

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

aku pun punyerr azam yg sama.... hehehhe... nak2 aku dah tak keje skrg... lagi bersemangat waja aku nak menyusukan badan sepenuhhnya.... harap impian kita berdua tercapai yerk... aminn

☆ lieya latif ☆ said...

beb, aku suke azam ko.....mmg bagus n aku sokong 150%.....insyaallah pasti berjaya....kalo betul2 niat ikhlas.....

lieya pun kalo third baby nak bf baby sungguh...dulu mase mia sempat 7 bulan jek,sempat dah ngandung mija....yg mija sempat gak nak setahun.....tu pun stop sbb silap sendiri,gi kursus 2 minggu tapi tak buat stok....susu kering camtu huhuhu

harap azam murni ko akan berjaya...amin