WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 January 2010

entry sebelum 2010

Makan pizza...(29 disember 2009)
Okes kehangatan tahun baru masih lagiks terasa...so sblum tahun 2009 berlalu pergi dgn aman nya aku updet citer masa2 ujung 2009 aitu...
Alhamdulillah tahniah pada anak buah ku tersayang Nurarnisya sbb mendapat keputusan PMR yg ok-ok..boleh la dibanggakan...walopun x dpt full A...disebab kan ada A la gaks...aku bwk dia pi belanja mkn PIzza Hut..bukan apa...nak bagi fulus tu cam x mampu le rasa nya hahahaha...dasar maksu kedekut cheh!!!...kebetulan ms result kuar besday dia...so kira celebrate gaks le..walopun celebrate cam suam-suam gitu....disebabkan 3 org nie anak buah aku yg dah meningkat remaja, so aku ajk le sekali nadia n nazrel...nadia pon dah habis belajo..tgh tggu result SPM...huh nie kalo dpt reslut gempak SPM x tau aku nak bg apa...heheheh belanja pizza gaks la kakak..boley???

ok lah selesai mkn pizza...anak2 buah aku nie ajk pi window shopping le plaks dlm parkson tu...kebetulan aby nak pi servis keta...so kalo ikutkan aku mmg x larat nak jln masa tu...sib baik la bebudak nie rajin melayan aqil..aqil pandai auta oooo...dia ckp dia beyak..padahal x beyak pon...mangsanya abg nazrel la kna basuh!!!!hehehehe...lama gaks la kitorang lepak dlm babies room tu...dah cam kitorang nya bilik je..heheheh....

part yg paling best...aku nak shopping baju2 tuk aby...tp kesemua baju aby tu anak buah aku yg pilih...sbb diorg nak tgk paksu nya dressing lain sket...kalo ikutkan aku asyik la pilih baju aby kaler gelap2 jek....lastly...aby suka ngan baju2 yg budak2 tu pilih...kecik ati woooo ble aku ckp baju tu kakak yg pilih..aby bukan main suker nya...pastu leh ckp pe tau???pasnie kalo nak shopping baju abg ajak nadia n nisha follow sama....hwaaa....sapa jadi bini sapa nie?????

Cik Acoi belanja...( 31 Dec 2009)
Sebelum mlm new year tu cik acoi belanja mkn ...ye lah kena lah belanja aku nie ha...every year okeh...cukup tahun je harus tanamkan niat suci murni utk belanja aku makn sedap2!!!!hehehhe...tapi malangnya aby x follow...sbb aby keja balik mlm bangat!!!!so aby kasik permission dgn ayat sms nyer berbunyi " Aiman x kisah....pie la..." heheheheh...
so kebetulan cik atin plaks kena posting kat langkawi kedah....huhuhu berjauhan lagiks la cik atin ngan cik acoi...dah la cik atin tgh peknen skg nie...mmmm susah gaks idup berjauhan ngan somi..harap2 cik atin tabah n sabar la duduk kat langkawi tu...Insyaallah ada rezeki x lama le jadik warga langkawi...
Malam tu kitorang mkn kat restoran street house...kedai ala-ala chinese cuisine la...aku nak mkn western jek...fud dia ok-ok la....boleh la..x le baper sedap sgt kot...hehehehe...tapi syukurla dah ada org yg nak belanja kan? padahal aku le punyer idea nak mkn kat situ..ala area-area equine je pon..mls nak mkn jauh2....ok lah pe2 hal harus ucapkan toceiiii pada cik acoi n cik atin okeh!!!!!
so layantzzzz je la eh!!!

2 tukang karut:

ica said...

:)

☆ lieya latif ☆ said...

amboi sonotnye mak yung outing...makan2 shopping2....heheeheh betul tu yantz...kasi puas2 berjalan...pasni dah kene pantang....teperap jek kat umah 2 bulan heheheeheheh.....