WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 December 2009

mimpi itu mcm REALLLL wa ckp lu......

Nak tau tak mlm tadi aku mimpi...mcm betul2 la aku rasa...Ya Allah...mmg aku rasa mcm betul2 la...susah nak ckp camner...tp aku yakin korang pon kalo mimpi mcm betul2 kejadian tu terjadi kan?

mlm tadi...sblum aku tido aku pi toilet sbb sakit piut....so tau2 je la apa aktiviti aku dlm toilet tu kan??so pas tu aku melepaskan sgl saham2 aku pon masuk bilik trus tdooooo....zzzzzz

masa aku tido tu...
aku tersedar aku bangun balik..sbb aku sakit perut nak beyakkk...lama gilos aku kat dlm toilet sbb saham aku x mau kuar...pastu aku duk kat ruang tamu..duduk plak terkangkang...hahaha biase la orng peknen kan...tp yg pelik nya...aku duk kat ruang tamu umh mak aku le plaks...aku pon pelik pe hal / camne aku leh ada kat umh mak aku plak nie???tetiba..adik lelaki aku tegur aku...dia ckp
" kenapa ko berak kat sini???( ruang tamu la) "...ha?" aku pon terkebil2..Ya Allah..aku dah tebuang di ruang tamu???tetiba adik aku ckp..." eh apa Tu?"...aku pon lagi la heran...
rupa2 nya ada kepala baby dah terbonjol nak terkeluar...aik? aku baru ngandung nk masuk 7 bulan...x kan baby dah kuar?pastu x rasa sakit apa2 pon..cuma rasa sakit perut cam nak beyak x nak beyak...

pastu org yg ada kat ruang tamu smue panik...last2 panggil jiran sebelah umh mintak tolong kuarkan baby...Ya Allah...mudah nya aku bersalin..tetiba baby kuar camtu jek...nak tau tak baby apa yg kuar??baby BOY!!!sgt comel!!!rasa percaya x caya jek....pastu smue panik camne nak potong tali pusat la..mcm2 la...aku plaks lepas je baby kuar cpt2 nak bagi susu aku kat baby..sbb mmg aku plan nak teus bg susu aku...rasa mmg real la sesangat!!!terasa baby tu menyusu...satu pengalaman yg sgt indah!!!alhamdulillah x lama pastu ambulan dtg...dan aku pon pi spital...

tetiba....
aby dtg kejut nak salam n cium aku...aku pon felik la...ngan mamai aku tanya aby..." abg nak pi mana?"...aby ckp " keja la...abg dah lambat ni"...aku bukak mata aik?aku kan baru je pas bersalin...knpa nak pi keja plak?aku kat spital lgi kan?cpt2 aku pegang perut aku...aik? knpa perut aku masih buncit?eh mana baby aku?cam x puas ati aku bangun...eh?aku bukan kat spital la...aku kat umah!!!aku lom bersalin lagiks...mati2 aku ingt aku dah bersalin awl...x ckup bulan!!


hahahah..rupa2 nya aku bermimpi...Punya lah yo-yo aku ingt kan aku dah bersalin..pastu rasa cam best sgt dlm mimpi tu sbb akhirnya walopun x ckp bulan baby aku lahir tahun 2009 bulan december plaks tu sama bulan ngan aqil...adoiiiiii...mimpi tu mmg la mainan tdo kan????

Kepada smue pembaca blog aku nie doakan lah agar aku selamat melahirkan bayi bila tiba tempoh nya...dah masuk trimester 3 nie aku cuak pon ada....

so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ade petunjuk ape2 kot mimpi tu

wansteddy said...

org kata mimpi baby ni petanda bagus. kot lekat rezky menang kete sejibik ke berkat join contest. mashin mulutku ha....haaa....... bagi tompang ha....

mariaariffbaby said...

=D
i'allah...
takde apa2

its just mainan tidur jek

☆ lieya latif ☆ said...

lieya yg bace ni pun rase cam real ....heheheeh...lieya penah gak mimpi yg bile bangun tu, rase cam betul2 jadi .....

harap2 urusan bersalin dipermudahkan seperti mimpi yantz tu....amin....

onniey84 said...

cuak jugak oniey membaca..
tkper kak yantz mimpi tu cuma mainan tido jer...
banyakkan baca bismillah sebelum tidor..
insyallah semoga kak yantz selamat bersalin...

mariaariffbaby said...

HAPPY NEW YEAR 2010!
hoping 2010 is healthy and prosperous.

mrs khairul said...

wahhh..boy ke?? gilerrr real kan mimpi ko tuh..lawak pun ye..hehehe..ko dh brape bulan ni yan? lama betoi aku x jalan blog ko..ko sihat x? ada masalah loya2 g ke?

Rai said...

cerita macam real je..haha