WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 November 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Hai...nama saya Muhammad aqil Darwisy b Abdul Rahim....ha itu nama panjang lorrrr...kalo nm pendek, ada banyak...kalo nama manja mama panggil ' adik' la...' awang ' la...tapi salu org akan panggil ' aqil' je....

Kali nie mama nak suh saya join contest dr mama umi danish nie...dolukan mama aqil pon ada wat contest...so umi danish pon join....dan...umi danish menang tau...tapi kali nie...saya plaks nak mama menang!!!!hehehehe...cool tau contest nie...sbb nak kena letak muke kelakor kita....so saya letak muka saya yg paling lawak la...ha kat atas tu....hehehehe...mama kata gambo nie kelakor sbb mama suh posing cam muka barney....so saya pon wat le camtu...harap2 gambo nie leh mencuit ati para juri la yea....

TOLONG LAH PILIH SAYA SEBAGAI PEMENANG KERANA:-

mama saya nie tinginnnnnnn nak dptkan CD FREEEEE.....sbb mama ckp kalo baby yg bakal kuar nie dia nak full berCD....adiah nya akan disponsor oleh>>>>>>

sponsor pertama:-
Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/) ..ha nie ialah shop online umi danish yg menjual pelbagai CD yang menarik, tertarik kau mmg DEBOOOOMMMM...umi danish jual barangan lunatots cloth diapers...kat blog nie mcm2 ilmu kita leh tahu pasal CD dari mula beli...cara-cara basuh...cara-cara pakai dan sbg nya....keterangan alnjut layarilah link di atas okeh!!!!

sponsor kedua:-
IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/) ....ha blog nie byk menjual produk2 kesihatan...penjagaan utk kaum wanita dan ada gaks jual baju2 wanita n kanak2..leh la try klik kat sini nak tau info lanjut....

sponsor ketiga:-
Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
blog nie pon jual CD gaks...tp mcm2 gaks le ada kat blog nie....jus mate5 pon ado.....

ok lah nak tau details pasal contest nie leh la jenguk kat SINI..... cepat2 join okeh...sbb tarikh tutup dha nak dekat...contets nie bermula dari 20 okt hingga 13 nov....cpt2 join okeh!!!

ok harap saya menang la contest ni...mesti mama hepi giler kalo menang nie....hehehehe...segala syarat2 telah pon mama saya patuhi....

so layantzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

~Ifa~ said...

hehehehe memang cm muka barney.tp mulut barney tuh lebar lg la aqil hehehehe.... good luck

farah : m0mma HD said...

aku pon tingin nak masuk...tp rasa malas ler plak..
hahahhahah

☆ lieya latif ☆ said...

COMEL2....kemain lain anak bujang ni tongkat dagu yeak...hihihi

good luck.....

atty's said...

gudluck..

~~ciklinn~~ said...

ala tumeiiii nyerrr..... gud luck..
hihihihi aku pun duk kumpul duit gak ni nak beli cd...

woitt mekk bagusnya siap leh jalan jauh2 ha.. kalu aku mauuu pengsan sampai langkawi tu... hahahahh

UmiDAnisH said...

goodluck

ez said...

hehehe..aku bleh x masuk cntest ni?heheh

farah : m0mma HD said...

..wei! awat x hapdet?