WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 November 2009

last day: tour d' langkawi

Akhirnya kitorang naik gaks cable car!!!!hahahaha...pas cek-out jek...aku terus ckp kat aby nak gaks naik ...aby x nak sbb dia gayat+takut....mmg aby nie gayat org nya...dia cam x confident je nak naik....lawak nya sepanjang dlm kabel car tu dia duk diam je..kalo boleh dia langsung xmo amik gambo aku tau!!!sampe cam tu sekali gayat nya...dan yang paling kelakor sepanjang dlm kabel x sudah2 aby baca surah kursi...heheheheeh....
masa kat atas nie pon aby gayat...xmo langsung duk amik gambo kat tepi2 railing tu...adoiiyyaiiii
aqil pon takut gaks naik cable car...duk cakap ' atut...atut...tinggi...' heheheheh...mmg pucat la muka 2 banak nie masa naik n turun....


kat luar kawasan cable car nie ada mini zoo....so singgah masuk jap tgk apa yg ada...x byk animals pon...ada rusa n arnab jek....


aqil leka tgk ikan kat dlm kolam nie...masa nie kitorang rest jap kat sini sblum kuar....
dah tghari pas lunch...kitorang singgah jap kat beras terbakar...act kitorang dah pusing2 mencari kat mana lokasi beras terbakar nie...sbb kawasan nya terceruk la...lagi pon kawasan umh org plak tu...patut la susah nak jumpe.....sbb kat luar tu byk org meniaga..so terlindung la tmpt beras terbakar nie....
last sekali kitorang pi balik ke pekan kuah..sbb last minit ada org kim suh bli sudu la...beg la...apa-apa la...kitorang singgah bli minyak gamat sekali....dah pas mkn mlm dlm kui 8 lm kitorang trus ke airport...sbb flight kitorang kui 1040...tu pon delay 15mins....
layan2 aqil kat air port....sampe umh dah kui 1pg!!!!adoiii penat giler!!!!tp mlm tu kitorang terus tido umh adik aku...x larat nak balik umah terus...
so last pic dr aqil....aqil sonot sgt pi langkawi...kalo ada masa kita pi lagi byk tempat k!!!!!mmg x puas berjln 3 hari jek...tp kalo best bila dpt menyopping sakan kan?

so layanntzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

ica said...

ahahahhah...
kelaka towl la paksu ngan aqil uh..
ala maksu ni...
dia wat2 x gayat plak...
ahahahha...
best nya gi langkawi yew,,.
hurm,thankz 4 da coklat!
i love it...
he3...

HASNI WATI said...

yanz...ko pegnen dh baper bulan ekk skang?

ez said...

wow..bestnye..nak ikut..heheh

farah : m0mma HD said...

wei, balik dr penang
ko belasah langkawi plak?

ko ni...ngan mbuncit pon..ko larat jalan2 yea...

aku ni haa.. xpenah lagi sapai langkawi

xsanggup ooo..nak bawak anak2 p sana

klu leh, nak holiday..aku suka pegi tempat yg....keta aku leh park dekat ngan bilik pnginapan...
senang aku nak hangkut barang

wei,,,perot ko dah mboyot kan...bolat!

anyway!
take care yea....

.: SharLeenZ :. said...

waa beshnye jalan2 langkawi... mak yong ni kalo jenjalan kemain bersemangat yer.. aqil pun happy jer...