WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 November 2009

continue: tour d'langkawi.....

masih citer di hari ke-2...nie dah petang sket...kitorang dah puas2 ronda2 sampe ke hujung teluk datai...pastu ronda balik masuk ke area jln kampung..tetiba jumpa plak stop point kat sini...aku pon x ingt nie tempat apa...konon nampak laut nak bergambo kat laut la...sbb x sempat nak bergambo kat pantai cenang alkisah nya...tau je la aqil nie takut nak pijak pasir....
so terpaksa la kitorang bergambo kat tempat rehat tepi laut nie....dah anak aku ngan pasir pon takut...apppara,...
kat sini sementara nak tunggu senja..kitorang posing le puas2....sbb bajet nak terus mkn mlm je kat area sini....kebetulan ada kedai mkn kat sini...ok sgt...mkanan dia pon sedap dan tak mahal...pastu dah nak mlm kitorang baru sampe ke hotel...rehat2 x yah kuar mlm cari mkn lagik....

Nie kira hari last day la...bangun pagi2 bekfast dan plan mmg nak jln2 area hotel je la...nak kasik aqil mandi kat pool...aku nak gaks mandi tapi rasa cam mls nak basah2...so kitorang kasik aqil je la mandi kat pool tu....
tapi seblum mandi kitorang pusing2 kat sekitar hotel...pi kat area pantai..amik gambar sedas dua....layan aqil main playground jap...

kat berjaya hotel nie...mmg tenang la hidup kitorang...sebb kawasan dikelilingi hutan...mmg leh nampak la tupai2 duk main2 kat sekitar hotel nie...bunyi burung2 la..ungka-ungka la...tempat pon redup jek...best sgt!!!
kat area pool nie background dia gunung-ganang..mmg view cantik bangat!!!!

nie gambo kitorang dlm bilik....nak balik baru kitorang sempat bergambo..bilik amat selesa la...katil pon beso...facilities pon ok...staf kat hotel nie ramah tamah ya amat!!!n yg paling penting ringan tulang....

nie kat beranda bilik kitorang...tp nak naik bilik nie kena daki tangga sket la...tu yg aku semput...tp x le tinggi beno...cuma aku je la yg x larat....
aby kat papan tanda no bilik kitorang...wat kenangan kata nya....
aku n aqil tgh tunggu shuttle tuk amik kitorang bwk ke lobby....oh yea jarak dr bilik-lobby mmg jauh...so kalo nak ke mana2 mesti kena naik shuttle la...perut aku bergoncang la tiap kali naik shuttle nie...sbb turun naik bukit kan...sabo je la...tp perkhidmatan shuttle nyer tip top...24 hrs ok!!!
ok...skg kita cek-out hotel....pasnie citer apa plaks eks? tungguuuuu....

so layantzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

wansteddy said...

beshnya jln2 ke langkawi. next year bawak new baby lak