WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 November 2009

banyak botol dia minum....

Aqil skg menyusu makin kuat....dlm masa x sampai 2 jam dia boleh minum susu sebanyak 3x!!!penat aku omak nya nie duk nak bancuh susu dia je keja nya....baru nak melanding jap...dah mintak susu....

baru2 nie aku duk mengira baper kali susu dia minum dlm sehari...start dr aku amik dia dr taska kui 530 sampe le dia tido aqil akan minum susu sebanyak 8-10 kali!!!!korang percaya tak? yea....itu lah anak aku...baru pas minum...dia mintak suh buatkan lagi....

skg kos tuk susu aqil sebulan je nak masuk 7 tin!!!kalo dulu 6 tin skg up lagi ke 7 tin sebulan...2 tin di taska dan 5 tin kat umah....bayangkan la....tuk pengetahuan korang aqil minum susu anmum essential 1+....aku bli yg tin 1.7kg tu....kat umh mmg selang 5 hari je dah kena ganti tin baru...terasa gak la skg nie sbb aqil makin kuat plak menyusu...tapi xpe la sbb dia nak nyusu jek...makan apa smue dia xmo....aku pun mls nak berkira wang yg keluar utk susu dia aje sebulan...asalkan dia sihat dah la...

ok tu je nak citer....

so layantzzz je la eh!!!!!

11 tukang karut:

atty's said...

aqil tak makan ke..kalo makan patutnya kurang menyusu.

kalo dia kurang makan ..tu yg menyusu kuat..

Anonymous said...

Suggest ble bnch susu 2, bnch pekat skit klu susu perisa ori.. dia akan rasa kenyang dlm masa yg agak lama skit..wlu pn jmlh susu xdpt dikrgkn tp kekerapan bnch susu 2 dpt dikurangkan..:)

~Ifa~ said...

kuatnya aqil minum cucu.bagus tuh.susu aqil sama la cm susu naufal.naufal pun minum susu anmum essential 1++ tp x de la sebulan smpai 7 tin.hehehehe.nti2 x taw ler

~Ifa~ said...

byknya minum susu tp x pe bagus tuh
naufal pun minum susu anmum essential 1++ gak

Jasfyra said...

xpela aqil kan...susu bagus tok kesihatan.lgpun mama kata xkisah aqil minum bnyk susu..hihi

Ena said...

Salam..

Wahhh sungguh kuat minum susu yer Aqil? x pe 2x.. nak kasi Aqil kuat nyer pasal mama Aqil sanggup wat per saje..

☆ lieya latif ☆ said...

dah tu die makan nasi tak yantz...selalu budak kuat menyusu ni die kurang makan nasi...kalo die kurang makan nasi, so kire baguslaa minum susu byk....

aku pun kdg2 baru nak landing2 2 badek tu dah bising2 nak susu...ase cam malas jek nak bgn kdg2 tuh....hihihihi

wansteddy said...

blog baru aku http://wansteddy.blogspot.com

ibuRafiq @}-- said...

salam singgah..
wah..bagusnya..bnyk minum..

hehe..

tapi jgn wat pekat2 tau...anak buah kita last week kena sembelit sbb kesnya akak sy tu pegi buat susu pekat nak suh anak dia kenyang cepat..sabor jela..

jom tukar2 link..nnti kita follow u...:-)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

byknye minum!!!

.: SharLeenZ :. said...

waaa ble tahan aqil ni.. makan kuat tak?
takpe demi aqil mama sanggup... hiksss..