WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 October 2009

bosannnnnnn vs kangannnnn......

yuuuuhhuhuuuuu....aku skg masih di penang...hai warga-warga atau blogger-blogger penang...tidak ke korang smue nak bersua muka dgn aku nie ha....serius dah duk lama-lama kat sini aku rasa dah naik lemau dah....nak balikkkkk!!!hwaaaaa....

kat sini keja kitorang merayap ke queensbay mall yang aku rasa ntah berapa kali kitorang pi....tp x best langsung!!!( ckp x best sbb pulus tarak!!!!) kalo ada pulus mau shopping x hingat donia gaks.....heheheheh....

pi bukit feringghi...pusing2 konon nak naik bukit bendera la...tapi x sempat nak naik sbb ramai org dok beratur..last2 kitorang pusing2 jln kat atas van je la....pastu tido kat hotel....

makan pon kitorang dah x tau nak mkn apa...dapat le merasa gulai ikan semilang...car ketiaw..mkn kat padang kota ( hampeh mahal+x best!!!)...pasembor je aku rasa x terbukak nafsu nk mkn....tp kalo x mkn pon aku x kisah kottt...tp padang kota beza la dr 10 tahun yg aku pie....mmg x best langsung skg nie..nak lepak lama2 pon x syiok....

aku ada 5 hari lagi nak balik ke kl....hwaaaa lama nya...dah rindu bangat kat aby tersayang n aqil...hari2 duk kol..aqil duk sibuk tanya ' mama mana? mama mana?'....adoiiiii sayu toi la...

ok lah aku x leh nak lama-lama nie...sbb aku gune pc kat dlm library usm....so babye.......!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

pergh 5 hari lagi....sian ko ...bosan gile tu...lieya plak mmg tak bosan kalo gisane, sebab sebok nak gi shopping baju punjab....kat penang murah sikit, siap leh alter lagi baju tuh.....

bawak besabar no....tak lame lagi je nak balik tuh....nak krim laa sup urat kat restoren hamed yeak....slurpppp

CuTeMiUt78 said...

la.. alkisahnya.. emmm takde apa2 yg menarik ke...

adik ipar lu said...

wah ciannye mak su rindu aqil n pak su..

.: SharLeenZ :. said...

lamanya outstation.. mesti hari2 dok hitung hari bila nak cukup 11 hari tu.. rindu terpendam... huhuu..

wansteddy said...

sian ko. aku fhm. nk coti2 pn xde feel ank jauh kan.

kwn kita lg sian. aku nk tlg tp xupaya. blk opis la kita citer.

My Rayyan said...

ehem..cik kema dtg jenguk ok!
uit yantz..aku add link blog ko taw

ica said...

uih maksu ni...
amboi..dah makin mengganas nampaknya....
dah pandai ngutuk negeri org ni...
ish2...
nanti blog maksu kena boikot baru tau...hahah...
he3..(hrp2 x)
ala..lg pon maksu ckp benda betolkan?...
ok ar maksu....enjoy k...he3..

atty's said...

lama betui outstation ..takpe..demi tugas..dan tanggungjawab ..