WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 October 2009

apa-apa je lah!!!!!

aku malsa nak pikir title apa yg aku nak letak kat atas tu...tapi nak kasitaw note belah kanan side bar tu akn aku siarkan sampai le umh aku lif dah ok...kalo sebulan x baik gaks...2 bulan la note tu akan terpapar kat situ...insyaallah....apa ke hal nya la plak kan....tu aku letak sebagai tanda aku mmg sakit jiwa & raga selagi aku terpaksa memanjat setiap hari!!!!skrg aku guna kan otak aku yg bijak pandai ini utk mengunakan tangga tersebut hanya 2x sehari....means...aku akn trun pagi2 tuk pi keja....balik je dr opis, aku naik dan duk diam2 kat umah....xde masa aku nak trun naik byk kali...sakit ooooo kaki aku....dah naik keras dah keting aku nie tau!!!!!

beg baju aku yg beso gedabak masa o/station ke penang pon masih ada dlm keta hahahaha....ye lah mana mampu aku nak angkut beg beso gedabak tu naik atas kan? so aku angkut sikit2 la kain baju aku tu....nak suh laki den angkut beg beso tu kesian le plaks...kang org ingt aku nie mendera somi plaks kan....dan....kitorang beruncit2 bwk baju2 nak pi bercoti sok masuk dlm keta....punya lah camtu sekali....adoiiyyaiiii nak wat camner....tapi xpe...masa nie kita bersusah payah dulu...insyaallah ada rezeki kita bersenang2 kemudian....nie pon kira asam garam hidup la kan....kalo asyik senang je manjang...tetiba dapt susah dah menggelabah tak tahu nak idup camner kan?takpe aku redha je la....ini lah dugaan hidup sebagai penghuni di sebuah pangsapuri....

oh yea dah lama x citer psl aqil..aku selit2 sket la yea...semnjak aku balik dr penang...tinggalkan dia hampir 2 minggu bersama ayah nya...aqil amat2 mengada-ngada sesangat!!!!manja ya amat2....merengek2 manja la gitu...minum susu pun merengek2 manja...nak tido pon kena ada bunyi merengek2 wat aku geram rasa nak gomol2 je budak tu tau....camtu lah gaya dia...adoi...x sedor ke dia bakal jadi abang skit masa lagi? jgn le manja sgt2...wat aku tambah gerammmmm jek....hehehehehe....tapi tu lah hakikat nya....dia mmg penghibur ati kitorang yg mengada2 n manja...kuat merajuk...kuat sensitip....dan mcm2 la....

ok lah esok sampe jumaat aku coti!!!yaribbbaaaaa.....kitorang akn ke langkawi...coti2 m'sia...tapi aku x sempat nak wat research nak pi berjln ke mana ke langkawi nie...hentam kromox jek...aku dah byk kali la pi langkawi...tp salu ngan dak2 opis...so mmg x ingt jln da...aby plak nie 1st time dia nak pi...belasah je la eh...kitorang plan nak sewa keta...tpi cari last mins bila dah sampai sna je la kot...x sempat aku nak godek2 nak mengresearch ke apa...harap2 kitorang enjoy le kat sana....

so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

wansteddy said...

sian giler naik trun tangga. g la umah mak ko dlu semenatara lif nak baik. penat la ko hari2 trun naik tangga. aku yg takat ting 1 pn masa peknen bencinta nak trun naik tangga pe lg 10 ting! ado do doooo.... tertekan je rasa

ez said...

hehehhe..kak..aqil nak manje2 ngan ko tu..csian ko kak..lif rosak..penat hooo nak mendaki..slmat bercoti ke langkawi..ehheheheh...cari otel bebaik..jgn cari yg berhantu..

.: SharLeenZ :. said...

lorr... lif rosak ker.. adeh sabo je la yer.. woo beg pun still dlm kete lagik.. takpe, org peknen punya pasal.. yg penting kesihatan... kan...

☆ lieya latif ☆ said...

lif rosak...pergh...mmg sakit ati kan.....cepat2 laa di baiki....

wah nak gi cuti2 ke..selamat bercuti malaysia....coklat satuyyyyy!!!

CuTeMiUt78 said...

oh.. gitu la plak ya.. hik..hik..hik..takpe la.. nak buat camne kan

mrs khairul said...

kalo langkawi p naik kabel car la yan..hehehe..aku p masa honeymoon..plan nnt anak2 dh beso nak p lg sekali lah..

sian ko kan..elok2 naik tangga tuh..jgn smpi tergelincir tau..eiii xkan lah sume lif rosak? giler ah!!

apapun enjoy ur weekend k..takecare!

mariaariffbaby said...

lif rosak?
ni nak kena saman developer tuh

cuti2 to langkawi?
happy cuti2 malaysia okay

~wanyliz ~ said...

siannye mak labu ni...tp xpe, g release tension ko kt langkawi tu...mana tau, kot2 ko blk, diorg dh baiki lif ko. hehe...