WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

15 September 2009

xde mood....dan selamat hari raya!!!!

aku xde mood nak buat apa-apa skg nie...nak updet blog pon malas....skg aku masih lagi mual2 n rasa mabuk2....ingtkan dah masuk 3 bulan nie dah ok la dr gejala-gejala mabuk nie...rupa nya ada lagik saki baki yg wat aku lemah longlai....

apatah lagi skg nie aku selsema on off...bila pagi2 jek makin kuat selsema...sampai dah nak runtuh hidung aku duk ngelap hidung berhingus nie...sib baik la kat umh aku sorang je yg selsema...kat umah time nak tido aku kena pakai mask...sbb aku x leh kena angin kipas/ air-cond...aku rasa cam sesak napas ....so bila tido pakai mask aku rasa lega sgt...leh tido sampe pagi....

citer pasal preparation raya...wknd aitu aku pi pkns shah alam...konon nak cari bju tuk aby dan aqil..tapi xde yg berkenan...lagi pon rega bju melayu budak je nak rm50!!!!mahal sgt la...so pi jap jek terus balik umah....aby ckp nak pi jln TAR shopping last minit jumaat mlm...aku x tau le aku larat ke tak nak redah org yg penuh sesak kat kl tu....kalo nak suh aby pi sendiri kang aku x suka plaks baju yg dia pilih...alahaiiiiii....

ok la andai kata la nie entry terakhir aku sebelum raya ...di kesempatan ini aku nak ucapkan kepada semua kengkawan blog " selamat hari raya maaf zahir & batin"....andai kata aku ada menyakitkan hati korang dengan penulisan aku nie ke...aku mintak maaf banyak-bayak..mana lah tahu ada yg terguris..terhiris....tanpa aku sedari....maklum la aku nie pun insan biasa...byk kelemahan dan kekurangan....kalau yg balik kg tu drive elok-elok...ingatlah org yg tercayang....smuga selamat sampai dan selamat kembali....

tahun nie spt biasa aku beraya di kl...raya ke-2 dan seterus nya x tau nak beraya di mana...mmg tiap2 tahun kitorang mcm nie...bile raya ke-2 jek blur sama ada balik kg ke tidak...tapi memandangkan aku nie cam xde nafsu sgt nak beraya sakan, kalo raya nie duk umah je pon ok gak kan....kalo nak mkn tu cam xde selera la sangat-sangat..camner nak pulun mkn rendang bagai?hehehehe...ye lah raya nie bg aku yg penting makan no.1....hahahaha.....kalo pi umh org aku tgk org lain sakan makan melantak...jeles la aku...wooooo jeles wooo tgk org mkn byk aku mkn sket....giler mmg pelahap aku nie heheheheh....

so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

As said...

Selamat Hari Raya Yantz... Minta maaf kalo ada salah & silap....ya la ko pegnen sian ko ya....

farah : m0mma HD said...

...
wei! apa nye raya ko nak dok umah je?
x feel la wei...

alaa...g ler beraya
baru best...xde ler nak pikir sgt alahan ko tu

selamat hari raya ye dik
daku ucapkan buat ko & keluarga
jaga diri bebaik yea
jgn main telan jer....
hehehhe

maaf zahir batin !

mariaariffbaby said...

selamat hari raya yantz..
susah gak raya2 nanti mabuk..

take care k

☆ lieya latif ☆ said...

selamat hari raye yantz dan keluarga...semoga bergembira di hari lebaran....best jadi mak buyung, leh makan sesuke hati tak yah pikir diet...heehhheh....take care ye yantz....

hati2 mase memandu...

Syasya Afikah said...

Hye.. Nice blog.. :)
Just blog walking here..



==========================================
Betul ke dengan Modal Rm10 boleh dapat Rm100 dalam

sehari?? View my blog for details..

http://janawangonlineeasy.blogspot.com/
==========================================

mantis said...

apo rayo-rayo duduk kek umah? x mencabar la. pegi la umah orang yang kita x berapa ngam(orang yang suke gaduh dgn kita@org yang kita x baik) atau org yang kita pernah buat salah. minta maaf, ada berani?alang2 minta maap kita habiskan kueh-kuih dia, muhahahaha! padan muka dia, kenyang kita, cayalah.

mrs khairul said...

lama sguh aku x jln2 kt blog ko ni yan..ko sihat x nih? dh ok x rs mual2 n pening2 ko tuh?

mana gambo raya korg nih? nk tgk aqil berbaju melayu..sure encem nih..

weh ko nk pakaikn bby ko CD?? rajin nya ko yan..aku mmg malas habeh..hahahah