WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 September 2009

COOLABABY ClothDiaper GIVEAWAY !!!.... :)

aku mmg berhajat besooooorrrr nak dapatkan benda alah nie...so aku x tunggu lama bila tahu sarah rahim nak kasik give away nie....syukran-syukran!!!!harap-harap niat murni aku nak pakaikan CD nie tuk baby ke-2 yang bakal lahir tahun depan termakbul jua hendaknya....amin!!!
FREE
1WETBAG + 1CD(w. 1 insert)+1cute legging!

sesiapa yang berminat nak dapatkan hadiah free nie leh la jenguk di sini tuk mengetahui syarat-syarat penyertaan...kalo x ikut syarat, penyertaan anda akan terbatal ngan otomatiknya...

blog nie best sgt,...sbb aku mmg tgh mensurvey-survey blog pasal cloth diapers nie...alang-alang terjumpe...terus langkah kanan masuk n jenguk-jenguk...alhamdulillah aku dpat serba sedikit ilmu/info yang banyak membantu untuk aku meneruskan niat murni untuk bercloth diapers untuk anak ke-2 aku nanti...banyak sgt info menarik dlm blog sarah rahim yang x kedekut ilmu tuk share kat semua pembaca...x rugi kalo kita singgah jenguk kat blog nie...

oh yea jangan lupa....ada promosi hari raya yang istimewa kepada sesapa yang nak membeli cloth diapers nie....harga sgt panas!!!panas!!!! leh la klik sini tuk keterangan lanjut ok!!!CD kat sini mmg cun-cun..

so layantzzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

miela77 said...

Salam..nak join gak..tapi biarla dulu..lambat lagi tutup kan..x sempat la.. wish ur luck..meh amik kad raya daku n join my new contest..

mariaariffbaby said...

salam eid ramadhan.

from us
maria+ariff+ecah

macam besh jek
nak join gak la

imm said...

emm..ko try pakai dulu..anti tgk mcm mane..mgkin aku pon leh pkai kt baby kedua anti atau bila husna da 12 bulan..hehe..ade tgk sblm husna lahir tp x terlintas lak nak menggunakannye mse tu...

.: Leen-Awie :. said...

mmg minat ngan cd tuh.. tp my bb pun dah besau la nih... tgu yg next la tp tak tau bila.. hik hik...

salam eid mubarak to yanz n famili.. moga bergumbira di hari lebaran....

Sarah Rahim said...

thanks for ur entry...gud luck :)