WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 September 2009

cuak wehhhh.....

Uishhh...aku dah mula terasa cuak nie...aku lom wat apa-apa preparation pon tuk raya...adeiiiii camner nie? sempat ke eks? baju melayu aqil n aby x berbeli...songkok, sampin x cari lagiks...tema pon lom ado...belasah je la...sbb aku mcm nie la...kalo peknen nafsu nk berjalan tu trus stoppp!!!eh nafsu tu ada...cuma kederat tu xde....baju peknen/ suar peknen pun aku x bli lagiks..ada lah yg dolu2 punyer...tapi kena mencari le plaks....aduiiyaaaaaaiiiii aku dah mula la gabra nie bila tgk blog org sana sini duk pi shopping...hwaaaa...nak shopping gaks....kalo mlm mmg aku flatttt terus la..pas maghrib aku mmg dah lembik!!!mmg mata nie dah tertutup rapat n badan kena terbaring je la...camner aku nak redah pi shopping? kalo siang ari laaaaggggiiiiii la aku x larat....
xpe la..kalo betui2 aku x sempat nak bli apa-apa tuk pakei raya nie aku reda je la...pakai je la mana yang adoooo.....lagi pun jimat le gaks kan...almaklum la tahun nie gomen tak bagi bonus...so mmg kena jimat cermat la yea.....

ok gambo kat atas nie hanya selingan aje...aku suka tengok aqil gurau senda ngan kakak dania nie...sonot toi diorg main-main sesama masa aku wat job kat kajang metro...dah le kena shoot gambo makanan...fuh sib baik aku x teringin tgk segala makanan tu...yg over nya si anis ngan laki aku la..duk kata sedap...sedap....bagi aku x le sedap pon kot...ye ke....heheheh aku ckp camtu sbb aku xde nafsu nak makan...tu le pasal....

so layantzzzz je la eh!!!!!

6 tukang karut:

As said...

teruk gak ko yantz.. aku mujur la gagah tang bab shopping ni.. hehehe... hmm sama la.. kami pun byk lagi yg x sempat nak beli.. sbb budak² tuh x sihat nak bawak.. sbb nak kena ukur.. huhuhu

.: Leen-Awie :. said...

ala lex arr yanz.. slow2 la.. ntah2 nanti cik abg belikan la bj raya kotss... hik hik.. sian tgk wife dia camtu...
leen plak peknen2 yg lepas kalo dok rumah melepet jer.. kalo tang berjalan kemain kederatnya.. tak hengat.. smpi nk beranak larat lg tuh.. tak tau la yg nanti2 cemana kan... entah2 melepet plak.. hrpnya tak la.. tak larat eh nk layan loya2 tuh.. hehheee...
semoga sihat2 selalu key.. take care...

mariaariffbaby said...

huhuhu..

kita banyak beli online..
pun tak sempat la awak..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh gelabah ko yantz...alah rileks laaa...ramai gak yg shopping last minit....lagi pun ngan keadaan ko yg sarat ni sure cepat penat kan...takpe2 weekend ni ade lagi....gi laa jenguk kedai mane yg patut....he hehe

U-jin said...

yantz..baju ready made byk...makin nak raya makin murah...dunt wurry lar

ibu adam ariff said...

harga mula rm50.00
then pembelian seterusnyer 40.00 sebotol..
lagi murah n lagi banyak berbanding one drop..
ko ikut ke link yg aku bagi tu n ko try la baca..
modal rm50.00 je..kalo untung berganda..kalo rugi...xder apa..
kite still dpt perfume...
aku try jer..