WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 September 2009

tekanan kah aku???

arinie aku nak meluahkan segala tekanan perasaan aku...hehehe ayat mcm la tekanan sgt..bukan tekanan apa...kita dah poser nak masuk 2 minggu dah...tapi aku masih lagi xde mood untuk beraya...kenapa nie? aku tgk smue org tgh sibuk duk pulun order kuih la..nak shopping baju anak2 la..smue la...tapi aku cam xde semnagat nak beraya la...kuih pun aku baru order 2 jenis....raya tahun nie x yah mkn kuih la yea...:)

aku actually tiiinggiiiinnnn sgt nak pi shopping tau..tapi skg semnagt aku nak ke shopping kompleks pon dah ilang...aku xde mood nak berjlan kuar ke mana2 shopping kompleks...mungkin sbb wabak h1n1 pun ye gaks...tapi yg nyata aku mmg x leh nak bershopping time waktu aku begini...bayangkan lah..aku nak beli brg kat kedai runcit bwh umh aku nie pon kalo berdiri lama sket aku nak pitam!!!camner aku nak merayau2 ke shopping kompleks tu? sib baik la baju raya aqil aku dah standby awal2 lagiks...so x yah pening kpla pikir kan baju tuk dia..cuma skg baju aby je yg lom bli lagiks...baju melayu aby dan aqil pun x bli lagiks...nak tema apa tahun nie pon kitorang x decide lagiks...baju kurung aku dah siap order kat kelantan...x tau le aku muat ke tak...sbb aku tempah masa aku lum disahkan peknen...skg piut aku pon dah nmpk muncit skettt....

nampak gaya nya raya kitorang taun nie mmg sederhana la sesangat...hehehe...sbb salu kalo nak raya nie aku yg paling cuak...tiap2 minggu mesti gi shopping...bli barg hiasan umh la...bli itu la..bli ini la...tapi kali nie aku lesu jek...aby plaks yg duk asyik tanya aku...x nak jalan2 ke?heheheheh...dah bape wikend kitorang x kemana2...raser2 smjk aku disahkan peknen aku dah jarang kuar wiken...duk je kat umah...sbb aku mmg x larat nak berjalan n berdiri lelama...kang pitam lagi susah kan?baik duk dediam kat umah je...:(

so layantzzzz je la eh!!!!!!



7 tukang karut:

shi3la said...

pertama...hepy anebeseri..sory lambat wish..moga korunk anak banak bahagia sampai biler2 ok..moga sentiasa dilindungiNya.

kedua...rilex ar bebbb bersederhanakan lebihh muliaa...so nothing to worry dear..

ketiga...ko take care eh..agak-agak nak pitam..ko lending doluu slow-slow kat bawah pastu baru ko pitam eh..

wany liz said...

yantz...kite senasib la yantz...aku pon cam ko gak, xde mood nk raya. x kuar umah, x sopping, xde order kuih raye dn sbg. huhu...

mariaariffbaby said...

better you check..
hope it nothing serious..

:)

wansteddy said...

aku pn xde mood nk beraya....

mg tahap sifar dh...

huhu...

As said...

sian ko yantz... maybe ngandung xde mood kot.. kalo aku lak.. makin champion nak jln.. asal pegnen jer sumer shopping complex nak terjah.. heheheh... yg tuh aku rasa pembawakan budak kot... heheheheh.. thn ni pun tempah kuih raya sikit jer... malas la...

☆ lieya latif ☆ said...

takpe la yantz...bersederhana tu pun lagi baik...mane yg sempat jek laaaaaaa.....leiya pun same...biase2 jek.....tapi i bukan pembawakan budak tau, i pembawakan virus...keh keh keh ...nak gi shopping mall pun takut....

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya... eemmm takpe la bersederhana je kan.. beli mana yg dan je la