WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 August 2009

now 8 weeks...

hai kengkawan smue...nie aku sekadar updet je la eks...act aku pun tgh ngeng ngong gaks nie...tapi aku cuba utk kuat kan diri...hehehehe...skg usia kandungan aku dah 8 minggu..makna nya dah 2 bulan la kan...mabuk still mabuks...ntah bila nak ilang mabuks nie aku pun x tau...

so last week aku dpt MC 2 hari + EL...sbb? last week aku mmg dlm keadaan yg sgt2 x terdaya...so aku kena ressssttttt aje....sbb? aku ter ' bleeding'....so dah scan smue doc ckp aku kena rest n jgn lasak2...mb baby dlm kandungan terancam!!!wah dgr ayat terancam aku pun naik cuak...harap2 aku n kandungan ok la yea...sbb masih baru kan....aku riso gaks....

ok la...aku mmg x leh pandang pc nie lelama...pinar2 raser...sib baik la kat opis nie keja tgh slow....hehehehe...so xde la tension sgt rasa nya....

so layantzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

sian ko yantz.....mabuk2 pulak yeak...takpe laaaa.....harap2 masuk trimester ke 2 dah ilang mabuk2 tuh....amin...

jaga diri n jaga makan okey....

-iLLa- said...

syoknyaa peknen...congratss,...

-iLLa- said...

syoknya apeknen....congratss..

ibu adam ariff said...

ko nak buat 23.8 ker..kat ner?
venue?...
nnti aku shout kat post FB...
tempat dh confirm ker..or ko baru nak suggest date jer..
ko ok ker tak?
take rest banyak2 tau

.: Leen-Awie :. said...

owh bleeding... hmm cuak jugak kalo terbleeding kan.. take care.. rest byk2..
hmm, mabuk.. adeh penangan peknen tang mabuk yg tak tahan.. tak lama kot... masuk 3 bln kang harapnya ok la kan...

U-jin said...

bleeding ek..kena rest bebetui tu....tk care..

mrs khairul said...

yanz takecare yek..seram aku ko bleeding..jgn active sgt..aku dulu 8 weeks bleeding terus xde tau..huhuhu..eh aku bkn nak takotkan ko..cuma nak ko berjaga2..moga selamat hendaknya...amin...