WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 August 2009

keadaan aku skg?

aku skg benar2 dilanda mabuk laut, mabuk darat, mabuk udara....hahahaha...siyes mmg x larat nak ngadap PC!!! nak nengok blog kengkwan pun sekadar singgah tanpa meninggalkan jejak...mmg x larat le sesangat...bukan apa...raser pinar2 jek kepala nie bila ngadap pc ...baru 2-3 mins dah duk terbaring atas meja..lembik tul la...piut nie plaks asik la rasa sebu semacam...cam nak kuar segala isi piut tapi x tau nak kuar apa...

kalo ikutkan ati mmg aku x larat nak pi keja..raser nak baring je kat umah...tp aku kuatkan n gagahkan diri gaks pi opis...mals la nak manja2 kan diri..walopun hakikatnye mmg aku x larat...ingatkan peknen kali ke-2 nie x mcm peknen kan aqil dolu..rupa2 nya sama jek...aku mmg x leh nak mkn!!!mkn je muntah...mkn je muntah...minum air masak pun leh muntah...bygkan la...mmg kalo dah pas muntah tu bdn selembik2 nya la...

ok la..mb dlm masa terdekat nie aku xde la nak mengupdet blog nie kot...bukan apa mmg xde citer pun...hari minggu kitorang lepak je kat umah x kemana-mana...nie pun salah satu cara tuk hindar dr H1N1 kan?

so layantzzzz je la eh!!!

8 tukang karut:

E-Marlin said...

dah start mabuk ke? hehe sama macam kes saya peknen sulong.....masuk je mknan, kuar balik, memang seksa kan... mkn buah betik pun boleh kuar blk hehehe...
jaga kesihatan tu baik-baik key... :)

As said...

teruk gak ko yantz... so far kami alhamdullillah... ok lagi... hopefully xde per² la... yantz kena byk rest... take care ok...

aimi said...

oooooooo....yantz preggie ke??? TAHNIAH!!!! mmg tak larat la kalau alahan teruk mcm tu..akak mmg semua pun teruk, except yg last hari tu.... tu yg berangan girl sebab lain mcm, tgk2 boy gak..hehehe...apa2 pun take care yaaa...

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sian....take care okey...byk2 berehat

U-jin said...

ho...sabar yer...minum air byk2 n amik vit....risau lak...skrg ni...tk care

UmiDAnisH said...

ciannnnnyer dia... sabarle yer.. bb cute tu..

ibu adam ariff said...

satu family kena demam..
start with adam..aku..auni n skg kami dh ok..
kamal plak kena ...
tapi auni still teruk batuknyer..
die kena Broncihtis..leh kena asthma kalo xjaga...risau aku...
ko ngandung...memang mcm tu...

PuteriSatu said...

alhamdulillah...n tahniah akak ucapkan..tak lama aqil dah nak jadi abang long... doakan untuk akak juga ye... harap aqilah pun cepat2 dapat jadi kak long..ahaks...