WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 August 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"


Alhamdulillah...dlm minggu nie aku rasa bertenaga skett....so leh la aku join mana-mana contest yg aku rasa ok aku nak join kan?hehehe dah lama giler rasa x join contest-contest nie...contest yg aku join nie dianjurkan oleh mommy_Zara ....contest yg simple dan mudah untuk disertai...hehehe...walopun aku byk join contest baby comel...walopun x penah menang, tapi aku tetap keras berusaha...kerana bagi aku, anak aku adalah yg tercomel dlm hidup kami...ekekeke...

ok nie serba sedikit ttg penerangan gambar :

nama anak : Muhammad aqil darwisy bin abdul rahim
umur anak : 2 tahun 8 bulan
lokasi gambar : gambar nie diambil seingat aku bulan 5 tahun nie di taman@ putrajaya...masa nie kitorang sesaja jln-jln bwk aqil main-main n bergambo ngan sepupu sepapat nya.....gambo ni candid jek...tapi nampak aqil cam comel sgt2 kan?ekekeke..amboi angkat bakul anak sendrik nampak?
ok gambar kedua plaks...nie gambo kitorang bertiga...sebagai memenuhi syarat, kena lah gaks letak gambar nie...gambar nie dimabil masa cuti raya cina tahun nie....masa nie kat dataran merdeka...kitorang lepak beramai-ramai kat dataran tu....aqil nmpk cute je walppun x pandang kamera...

ok lah segala syarat sudah pun dipenuhi n disertakan...untuk keterangan lanjut leh la ke blog mommy_zara untuk sama-sama join contest nie...hadiah sgt lumayan!!!!so gud luck pada smue yg join!!!!

so layantzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

Ayumieza said...

HAHAHA tak ader masalahnya nak puji anak sendiri...kata ibu sayangkan anak betul kan??

UmiDAnisH said...

comel la aqil tu... suke tgk dia senyum..

.: Leen-Awie :. said...

rajinnya masuk kontes.. good luck!

salam ramadhan dan selamat berpuasa... aqil pun nk pose gak ek...

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!