WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 August 2009

Birthday party iskandar & balqis@ kfc s.alam

First time aku bertentang mata ngan niza n anak2 nyer iskandar & balqis...yo-yo aku ingtkan niza nie bih kurang cenonet gaks ar...ala-ala pendeks cam aku...sbb mmg tgk dlm blog sama pattern jek...tapi masa salam n peluk cium...aku kean jengket la sket...hwaaa..nmpk sgt aku nie pendeks+ gemuksss!!!huh x sukerrrr!!!!anyway aku nak ucapkan bermillion thank you pd niza n family sbb kasik aku kepercayaan tuk amik gambo masa birthday party isk & balqis nie...sowi lah jika byk kekurangan dr aku nie ha..memula cam x jadik je kan...pastu tetiba jadik le plaks...hanya niza yg tahu kenapa kan?yang best nyer...ramei kengkawna blog yg aku jumpe masa kat birthdya nie...x sangka aku leh jumpe cik lin!!!asyik bertepuk tampar dlm blog ajerr...siyes lin, as, hirda,kak meen, ila dan ada 2-3 blogger yg aku x brp familiar...tpi korang smue mmg best ahhh!!!!aku je yg ala-ala malu kucing sket...tp siyes..aku kalo memula jek segan-segan...lama-lama aku ok jek...

Happy birthday iskandar & balqis yg mmg comei n cute sesangat!!!suke giler ngan balqis yg ayu jek wajah nyer..sejuk ati bila pandang wajah balqis...kanda mmg budak yg bijak la...pandai sgt bawa diri...mmg ada tokoh jadik abang Long yang penyayang!!!
ok la nak tgk gamabr byk lagi? semestinya n sewajib nya korang leh tgk kat SINI k....

so layantzzzz je la eh!!!

13 tukang karut:

Sherry said...

wah fun ni :) hehe.. Happy Birthday.

oh yeah.. ada contest kat http://alsomommy.blogspot.com

hehe.. my blog pun akan ada contest tapi masih fikir.. how to do it..

mrs khairul said...

yan..thanks a million beb..aku mmg terharu sgt ko gagahkan diri utk dtg..kami pg tuh berserah jek..hehheh..

cantik2 gamba yg ko amik..mcm dah pro je kan..aku sukaaaa sgt..especially gambo aqis sbb anak dara tu sgt ssh nak amik gamba dia..good job yan..

next time kalo aqis dh pandai jalan ble lah aku hire ko utk outdoor plak..tu pun kalo ko larat lah yan...maklumlah ko tgh mcm ni risau aku...

mrs khairul said...

opss lupa nak ckp..manade gemuksss yan..aku tgk ko ok jek..cuma rendah sket je dr aku tp xdelah rendah sgt pun kan..

ko memula tu mcm malu2 gak kan..aku pun alih2 terjadi malu gaks...wp sebenonya aku ni jenis selamba badak jek..

~~ciklinn~~ said...

weiii kusgt2 gumbira jumpa kamu okeyyyy siyessssssssss sgt2 hepii... terkezuttt aku tgokk kau ada disana...

yant ko sgt2 comell hokehhh... muka mcm budak sek men... huhuhh sgt2 lainn okehh dgn gambar..dlm gambar ala2 mantang gitu..sekali jumpa betull alahai minahh ni mcm budak sek.. hahahhahahah

mula2 jumpa mmg maluss kan..tapi dunwori kalu jumpa aku gerenti ko tak malu nyer... hehehheheh

bila kita mau jumpa lagi..kita tak sempat sembang2 lama2 kan haritu....

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sygnye, kalo lieya dpt pegi, leh kite jumpe kan.....kebetulan lieya ade hal lain, so tak dpt join.....

cantik2 gambar hang....

Ayumieza said...

Salam kak lama tak dengar khabar hehehe..mabuk apa ni???

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hoho..nilah official photographer utk BD bash kanda & aqish yaaa.... bestnya korang dpt berjumpaan ni... jeles aaarrr... hehehe...

CuTeMiUt78 said...

wah.. hapening je.. memang bestkan klu berjumpa kengkawan blogger ni..cam dah lama kenal je rasanya.. :D

jom vote mirul utk contest lil prince tu ya :D

Puan Iza said...

cantik gambar2 yg yan amik nie....masa besday hari tu tak sempat kita nak borak2 kan...maklumlah baru pertama kali jumpa...:-)

shi3la said...

wahhh bessnyerrr nihh..jemper reramai giniee..

alahaii ciannyer kauu..lemauuu erk..huhuuu hahh rasakan...mauuu "sedapppp" jerkkk yerkk kauu...kahhhhh

nurshah80 said...

salam perkenalan dr nur. hehehe nak wish belated besday kat iskandar & balqis also heheeh

E-Marlin said...

Yantz.... awak kena TAG.
Masuk blog saya untuk langkah seterusnya...

Diarihatiku1976 said...

weh.. bestnya dapat kumpul-kumpul ek.. awatlah tak jemput saya,,,, aaahhhhakkks