WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 September 2009

geng ID berbuka di kinrara golf club


Akhirnya plan yg dirancang setelah sekian lama berjaya jugak direalisasikan oleh kitorang 5 family....plan nak berbuka + bergthering bersama...walopun ramei yg x dpt join sbb balik kg tapi dgn kami 5 family pun dah gamat abis!!!
aku sefamily...
imm, pudin & husna...
anis & emma sefamily
yap & jie sefamily
pidah & mus sefamily

Kitorang berbuka kat kinrara golf club jek...sbb tu je tempat yg senang lagi aman damai utk kitorang yg penuh duk ngendong anak-anak kecit nie...lagipun nak ke sana pun x perlu nak rempuh byk rintangan spt jem ke apa...betoi tak? tapi kali nie rega buffet dia dah naik skettt...dan menu pun ala-ala je x semeriah cam tahun lepas....aku selaku ketua membooking minta sowi byk2 eks kalo korang ada yg terkurang mkn ke...hahaha rasa nya dah terlebih mkn kotttt...
kitorang di meja makn....amik makanan yg ringan-ringan jek dolu...

ok pas ajek berbuka aku ajk diorg yg para ibu-ibu melepak umh aku...yg para bapak pi la solat terawikh...cume family pidah jek x join pi umh aku sbb anak-anak dia dah meragam...takpe next time ok....aku suka lagik lepak di umh..so byk masa leh borak-borak n anak2 pon leh main puas-puas...sonot tgk bebudak nie main sesama...

si ona dan oni....alahai comei je diorg nie..sm2 tembam tau!!!

tenkiu le pada imm, pudin, yap, norjie, emma, anis n pidah n musa sbb korang veli the sporting tuk bergather2 sesama.....yang lain kalo nak join bila-bila masa kita bergather camnie lagi eks...

so layantzzz je la eh!!!!!

7 tukang karut:

miela77 said...

Salam...wah banyaknya rezeki...Alhamdulillah..Selamat berpuasa...

Meh kita cuba UK Antivirus Formula Bio-Herbal, formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist PRSS dan Penyelidik Kimia Bertaraf Antarabangsa yang 100% suci dan asli…telah diujikaji sejak 1988 (27 tahun) dan menjalani lebih 5000 clinical trial..ia mampu mencegah dari H1N1..Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci) kalau sapa2 x percaya..
Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik mencegah dari mengubati..IJN baru amik 1000 botol minggu lepas dari Doc.... Saya pun dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan. Produk nie paling serasi dgn baby..boleh refer blog saya..dan ada testimoni..Kalau demam, selsema, sakit tekak, batuk.. dah g klinik tapi x hilang gak..boleh cuba..insyaallah dengan izin Allah S.W.T.
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

Ikan pekasam Tasik Raban RM30 (5 bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

UmiDAnisH said...

wahhhh... bestnyer

UmiDAnisH said...

wahhhh... bestnyer makan ramai2 ni..

As said...

yantz.. sonok la dpt gathering bukak posa skali... mmg susah kan kalo nak kumpul reramai...
yantz ... pegnen camner ok x?

☆ lieya latif ☆ said...

wah meriah tuuuuu.....ramai gak tu 5 family...sure gamat tuh...hihihihi.... haa dah bawak title mak buyung tu syok laaa...leh makan sesuke ati, tak yah pikir diet2 lagi....hihihi....sonot tuuuu.....

miela77 said...

Salam.. klu nak beli leh order kat Miela.77@gmail.com.. satu pun boleh.. cuma kalau nak jimat beli lebih..skang promosi 3 botol RM57 je termasuk pos..

U-jin said...

wah meriah gak...walo 5 famili ok lar.....bes x menu kat sana..