WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 August 2009

happy annibersary ke-5 kami....


Hari ini 28-8-2009 genaplah 5 tahun usia perkahwinan aku bersama En.Abdul Rahim bin Md aris...alhamdulillah sepanjang usia perkahwinan ini tiada badai sebesar ombak bergelora datg menggangu gugat bahtera perkahwinan kami....alhamdulillah kami tempuhi hidup bersama selama 5 tahun ini dengan penuh kasih sayang dan saling memahami dan tahu tanggungjawab masing-masing....kalau gaduh sikit-sikit tu perkara biasa la....asam garam rumah tangga macam tu la kan....Dan...aku bersyukur sesangat kerana sepanjang kami bersama suami ku banyak bersabar dari aku...aku nie kira seorng yg cpt gak le panas baran nya....hehehehe....aku cayang sangat suami ku ini...dia lah segala-gala nya untuk aku....dan alhmadulillah kami bakal menimang cahaya mata yg ke-2 tahun depan...dan aku sentiasa berdoa smuga rumah tangga yg kami bina ini sentiasa mendapat rahmat dari Allah s.w.t dan sentiasa dimurahkan rezeki..serta bahagia sampai bila-bila...amin.....

so layantzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

mama jariss said...

happy aniversary...
semoga berkekalan hingga ke akhir nyawa..aminn..

Mama_Aqish said...

lain la muka yantz masa muda2 dulu...Selamat Ulangtahun Perkahwinan...bakal dapat baby baru lagi tu...moga murah rezeki ek....yantz wat la pop up window senang sikit nak komen...

Syasmeen said...

happy anniversary yantz betul lah lain mukanya ms muda2 dulu manis & cantik skrg pun msh cantik lg cuma perubahan bdn akan berubah lah kan bila dah kawen nih...alhamdulilah akn bkl timang chy mata ke 2

liwaniel said...

happy anniversary..semoga kekal bahagia hingga akhir hayat

farah : m0mma HD said...

..happy anniber-Seri
aku kawin awal 5weeks je dr ko...
tp aku dah anak 2...ko baru nak masuk 2...

heheh..ye aku tau..aku tuo dr ko!!!!

Salam Ramadhan dr Leena said...

salam ramadhan...laen muka kak yantz...ala2 kak nita pon de gak..hehehe..

akk kte pon sambut eniberseri bulan lapan gak..awal semgu dr akk..23/08

tp sye bru sthn jagung...sesama kte doa kebahagian rumah tgga kte yek..


1 more thing TAHNIAH utk 2nd baby...:)

U-jin said...

hapy aniversary...wow..purple you...comeinye