WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 July 2009

jumpe pishot @ jusco bukit tinggi

Ahad aitu...eh ahad ke sabtu eh? aku pun dah luper....aku n lindot plan tetiba jumpe our long last dorm mate merangkap class mate aku masa kat sekolah teknik iaitu si pishot.amboiii hang pishot x ubah langsung ms skolah sampe skg...huhuh aku jugak yg nmpk toi ketransformersan nye!!!ekekeke
lastly dpt gaks kitorang mengendong ank si pishot nie...apa ke namanya eh? alamak aku lupa la...lindot tolong remind aku...ooo x silap aku nama budak debab nie ammar kan? sowilah lately nie ingatan aku kureenggg sket...nak ingt nama org tu mmg aku payah sket lor....
nie si linda yg geram ngan ketembaman si ammar...heheh act nak lekuk mama nyer tapi x sampe ati le plaks...geram tau tgk kechubbian ammar nie walopun umo nyer baru 5 bulan..berat dah bih kurang sama berat ngan aina dan aqil...
lastly...ni gambo aina & aqil..yg skg kalo diorg jumpe je 2-2 budak nie over xcited tau...sonot tgk gelagat diorg..tp bila suh pose masing2 bawak diri...ok lah harap2 pasnie kita x sampe di sini je kan linda...pishot ko kena rajin2 mengsosialkan diri ngan aku n lindot nie..sbb kitorang nie byk je agenda yg nak dirancang kan lindot....so ari minggu aku happy sgt jumpe korang....

so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

Sherry said...

wah fun la..

jusco sana lama x pergi.

miezaniera said...

hai yantzyeem..jom tolong vote utk Qasrina

just type

VOTE G02

di entry dibawah ini..

http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mari-mengundi.html

U-jin said...

kelakao ler nama tu....sama cam kwn ujin lar...sidot, lindot...ejot..

ica said...

ceh...macam jejak kasih la plak...

ica said...

ceh...macam jejak kasih la plak...

E-Marlin said...

husih geramnya tgk peha bb ammar tu... berketak-ketak... :)