WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 July 2009

nie la keja kitorang@jitra

Nie adalah salah satu xtvt tahunan jabatan kitorang iaitu pertandingan pengisahan kenegaraan...konsep nya ala-ala teater kot...smue peserta wat persembahan yg mengisahkan kenegaraan...mmg best la...skali skala tgk pertandingan nie terhibur gaks....cam tahun lepas johor jadik tuan umah...tahun nie peringkat kebangsaan kedah plaks le jadik tuan umah....
grup kitorang yg bersusah payah memasang backdrop
aku yg tgh riso giler memantau keja2 pemasangan props
nurul x melepaskn peluang bergambo berlatarbelakangkan sawah padi

keja kitorang? ialah membuat props/backdrop/perhiasan pentas dan pameran....kalo xde benda2 nie smue mmg x jadik apa la pengisahan nie....mmg grup kitorang la 70% terlibat dlm menjayakan pertandingan nie....sampe kitorang x cukup rehat okeh!!!mmg kalo duk kat hotel tu kuar pagi balik mlm la....sampe kui 3 pagi pon still kat site lagiks utk memastikan smue props kat pentas dipasang dgn betul.....
kitorang tgh berdiskusi camner nak wat layout pameran
yo...kejo lah kito sekuatnyo....aku jadik tukang pegang jek...ekekeke
nie la rupa bentuk pentas yg telah siap...

jalan-jalan? kali nie o/staion mmg xde istilah nak jln2 ke...nak shopping ke...mmg tarak!!!masing2 sibuk ngan keja....seminggu kat sn...seminggu la kitorang berhempas pulas siap kan mana yg x siap....kalo tahun lepas ada gaks ar nak posing ke apa...tp kali nie nak posing pon muka dah berminyak2...cam apa ntah....mmg buyuk n huduh la...mana x nya dah seharian kat site tak balik2 hotel...huhuhuh...
dah siap pentas baru aku ada mood nak bergambo...
linda ko kenal tak gambo budak tu? ekekeke aku saja jek letakkan gambo aina...
aksi peserta semasa membuat persembahan
last pics smasa majlis telah selesai dgn jaya nya...
ok la nie aku tepek la sket gambo masa perserta tgh beraksi...kali nie pemenang adalah dar negeri johor...yg mengisahka pasal bukit kepong...mmg gempak la persembahan diorg...siap ada mercun2 segala....mmg bestttt!!!!salute la ngan komunis tu...lakonan dia mantoppp!!!

so layantzzzz je la eh!!!

7 tukang karut:

shi3la said...

wahhhh bes la kau weh..lehhh tengok pree..tak yahh susahh2...huhuuu baguss korjer ko nihh tapi tu la kannn kener outstation segala la plakk kan..nak kener tinggal anak tuh yang lecehh tuhh..

shi3la said...

tinggal laki takper lagik..selamaattttt seminggu..kahhhhhh

U-jin said...

wah ade belakon bagai sonok ek dpt belakon2..teringat zaman2 dolu..suka benor kalo dpr belakon pentas..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

ni kira mcm teater la yek??? mesti best..suka gak layan teater..tapi tgk citer laa...

atty's said...

macam besh je nie.semua nampak hebat2..

ica said...

ahaha...baru semalam maksu kata kat nisya pasal gamba yang aina tu....(ops...ayat tonggang tebalik!!!arap2 paham yew)mmg mcm mempereingati org mati...ahahahah

wanyliz said...

waahhh...gambo aina je ker??? 'ai' yg lain xde?? aireen ker???? len kali buh la byk2 sikit gambo bebudak ninh. kehkeheh....