WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 July 2009

mee udang-juru

Nie adalah kedai mee udang kat juru...on the way kitorang nak ke kedah, kawan aku si nurul bawk aku pekena mee udang kat sini...dia rekemen cakap kat sini la mee udang yg paling sedap dr kat sg.dua tu...sbb sblum nie aku tgk ramai yg blogger dok pekena mee udang kat sg.dua tu...tu yg teringin sgt tu...

untuk tidak melepaskan gian aku nak gaks merasa mee udang nie...dah lama gilos mengidam okeh!!!ternyata mmg superb the duperb!!!apa raaaa ayat aku nie...tp nak masuk ke dlm kedai nie jauh sket la dr highway..dlm 10 mins gaks ar baru sampe kedai nie...ala-ala kawasan kampung gitus!!!
2 kali tau kitorang singgah makan kat sini...masa pie dan masa balik...ye lah bukan salu aku nak ke sini nak merasa kan? so kitorang bedal gaks ar puas-puas!!! nurul suh gaks aku rasa mee ketam...tapi sbb aku x reti mkn ketam...so aku x ler order mee ketam...kang kalo aku order gaks mee ketam, sah-sah ketam tu aku x mkan sbb aku x reti nak kopek...hehehehe
amacam? terliur tak? mmg sedap sgt tau!!!!tokey kedai mee udang....kalo hang baca blog nie...hang pikir2 la bukaka 1 cawgn kat area kl pulak k!!!so boleh la kitorang mkn puas2...heheheheh


so layantzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

farah : m0mma HD said...

huhhhh! aku yg dok x jauh dr sg 2 pon
x penah sampai situ lagi
aku je la x penah
laki aku dah byk kali p dah
sbb aku kan x makan udang
tp nampak nye
nak ke try gaks ler.....

lam 10minit jer dr umah aku ni

☆ lieya latif ☆ said...

haa betul tu..setuju betul kalo dieorg nak bukak cawangan kat kl...tak le kempunan aku ni hah heheheeh

lieya plak sejak tgk kat rancangan mkn2 kat tv tu dah ngidam nak makan mee udang nieh.....geram tgk udang gomok2 tu hah.....meleleh tgk gambar ko ni hah....hihihihihi

U-jin said...

JKAT JURU EK...LENKALI LEH PI...SLALU MMG MKN KAT SG 2...TP APA BEZANYE...LAGI SEDAP EK

mrs khairul said...

yan aku pnh makan masa aku p perak.according to kwn aku kedai tu pnh masuk JJCM..skali xsedap daaa..kuah dia cair..nyampah i pnt i tgu 1 jam tau...org mmg ramai giler smpi aku tgu order sampai..hahahah..

tapi yg ko try ni mcm sedap je..nnt aku mai sana aku mesti try naaa..hehhe

shi3la said...

haku rase haku pernah sampai la situ....huhuu...

ica said...

uih...sdp ek mee udang tu...maksu x nak try wat kew????hurm...tapi kfc lagi sdp kowt,,,,ahahahah

mizz-siti said...

Sedapnyee...kat sini la kitaorang pegi hari tu tapi malangnye time tu le kedai tu nak tutop...frust betoi..itu la yang dikatakan takde rezeki ye dak..jelesnye tgk yantz makan..huhu..