WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 July 2009

bengang toi....

aku kan mmg bengang ngan celcom dah lama gilos tau...tp ntah la hati nie masih lagik nak guna perkhidmatan dia nie...

nie pasal phone la...masa aku o/station kat kedah aitu 1 hari telepon aku x boleh berfungsi...line tarak!!!! kat screen asyik papar ayat nie ' your simcard registration failed' !!! mangkuk btoi...aku ingtkan sim card aku rosak or henpon aku rosak...langsung nak call x boleh...org nak call pon x dapat...aku try masuk kan sim card tu kat henpon member aku ok le plaks...try masuk simcard org lain dlm phone pon ok jek...aku pun x tau le apa masalah nyer...sakit jiwa & raga aku kalo phone problem cenggini tau....dan smlm benda yg sama jadi balik..haru toi arrr...dah le aku coti smlm sbb ada hal penting aku nak uruskan...dah la smue org yg cuba kol aku x dpt nak berhubung ngan aku....adiuuuyaiiii sakit toi ati nie...

last2 aku pi celcom smlm...dpt le sim card baru....so far ok la...x tau pasnie kalo x ok gaks mmg aku terminate jek celcom bodoh nie....hwaaaaa geram!!!!!pastu smlm aku tanya kat kaunter tu pakej apa yg aku guna...sbb aku amik 3+1...so setahu aku kalo aku duk bercall/sms ngan laki aku free la sampe beberapa mins...tpt iap2 bulan bil aku mesti nak dekat 100...padahal aku jaaaaaarang sgt kol org luar...tp pelik knpa bil aku byk??? so smlm staff dia cek kan tuk aku...so mmg penggunaan aku x sampe pon 150mins....tp bil dah byk...masa tu gaks aku raser nak marah dah...sbb dlm bil penggunaan aku tu x la byk mana pon....tp caj cam berlambung naik!!!heran aku...apa ntah caj tersembunyi yg diorg tepek kat bil, aku pon x tau....aku nie yo-yo jek bajet guna limit sampe 50 tapi bil dtg lebih gaks 50...sakit nyer ati...

ok tu je la lepas geram aku kali nie....huh....lega dah....

so layantzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

.: Leen-Awie :. said...

lor, sim kad rosak tuh.. sabo je la... hmm tu kene cek balik tuh awat bil tinggi..

oo baru balik dr utara eks...

ica said...

sabar jewla maksu....ish...bahaya ni...katakanlah org celcom baca maksu nyew blog...mampus maksu...ahahaha...tapi x pew...maksu juz melepaskan geramkan...dah legakan???belanja nisya kfc!!!!!!!!!!!!!