WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 July 2009

narizan wat naziran@pahang

masa mula-mula aku diarahkan wat naziran nie kan...ada sorang pegawai kat tempat aku nie imform kat aku cenggini... " ha...pn.naziran kena wat narizan kat pahang" ....ekekekeke...saja je pagi2 wat lawak kat aku pegawai tu....
kat area pahang nie kitorang kena cover beberapa buah daerah...kitorang pi kuantan, pekan, maran dan cameron highlands....amats letih tau...mula2 sampe kuantan jek kitorang dah wat naziran hotel...naik pening nak duk hotel mana...last2 kitorang stay kat hotel kosma jek...murah sket...malas nak cr hotel mahal2 sbb nak tido jek kan.....
apa yg best wat naziran nie...pegi je la setiap daerah...mesti diorg bwk kitorang mkn durian la...segala buah2 tempatatan...sampe aku dah naik muak tgk duyan bila sampe kl nie....ntah berapa bijik aku lahap x tau la..tgk la CC jannah tu...takut aku tgk dia mkn....mmg berselera sungguh!!
pastu yg best nyer lagiks...mkan-makan....tq pada smue PPD yg belanja kitoarng mkn...mmg best la...yang nie ppd Maran bwk kitorang mkn nasik ayam...sodap!!!
yang nie plaks....kitorang singgah umh CC jannah kat kuantan...duk kepekan duyan gaks...tapi duyan kat umh CC nie mkn 3-4 ulas dah kenyang dah.....

ok lah aku nyer ayat bertabur ngan caption dan gambo..malas nak susun...kat ats tu gambo aku kat cameron highlands...dah lama giler x pi CH...last darjah 5 aku pi sana...tp CH masa aku pi ni x le sejuk...biase jek....

so layantzzzz je la eh!!!!!

4 tukang karut:

shi3la said...

uittt haku nampak doyann disituu...tingin lak haku nampak doyan tuhhh...

pssttt..kiter sebaya ker..?ko taun 81 erk..

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini.. jom vote mirul dlm contest lil prince ya

CatlinaFly said...

duriannn...eh ade lagi durian eh?ingat dah abis musim hehehe

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

akak confuse sebenarnya... apa yg wat naziran??? terbelit2 lidah sebab dkt2 dgn "narizan" tu... nama awak kan??