WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 July 2009

updet: photoshoot as, tuah & afy....

Gambo yg terkini aku shoot sempena sambut birthday anak buah ku afy yg terlewat sebulan utk celebrate birthday dia...alahai cian afy...mama n ayah tu sibuk sampe nak sambut bithday afy pon x sempat...hehehehe..tapi xpe afy pon dah pandai mkn kek aitu kan?byk kan afy makan? dan...afy pun dah pandai posing betoi tak?
ok lah cam biasa ada koleksi gambo-gambo sepanjang photoshoot aitu....so cek-it-out kat sini...

so layantzzz je la eh!!!!

11 tukang karut:

mama tisya said...

salam..


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

shi3la said...

wehhhh haku lambat wish kat ko lak tapi tak kira haku nak wishh gakk...Tahniah wehhh..wahhhh besnyer tak lamer lagik dapat baby lagik...wufwufwufff...

moga semuanya dalam keadaan baik tau..ko tuhh jangan pulun kejer sangat tau..jgn angkat berat segala..ewahhhhh macam la ko tak pernah ngandungkan..huhuu

-iLLa- said...

cantik gambar..mm nk add link bole yer??link saya http://duajiwasatuhati.blogspot.com

-iLLa- said...
This comment has been removed by the author.
☆ lieya latif ☆ said...

comel sgt pic yg first tu......geram tgk die sengih cenggitu

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

cantiknya!! makin mantap hasil shooting awak..

-iLLa- said...

haiii...alaa blog dia pun cunnnn...ekekee

U-jin said...

coemi3...comei gamba ni...

E-Marlin said...

Terlebey dahulu saya nak ucapkan selamat hepi besday kepada awak....
muda lagi ni, belum masuk 30 hehehe...

ibu adam ariff said...

alhamdulillah..tahniah zan..
aqil dh nak dpt adik yerr...

adikiparlu said...

eii comel tul hafiy ngn mama die tu kan...mmg best ar gambo yg lu amik...bile nak dpt album nie...tahniah dah mengandung!!!wa pun akan berusaha...hahaaa