WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 July 2009

dia eksen sungguh tau!!!!

tgk la rupa anak teruna aku sorang nie...eksen sungguh ngan aku bila dapat gula-gula...ala-ala cam gula2 lolipop tu...yg nie opah aqil yg bagi...sbb masa singgah umh mak aku nie aqil tgh badmood bru bangun tdo..so asyik nangis je la....kebetulan kat umh mak aku ada stok gula2 nie...mmm bila dapat terus diam!!!eksen sungguh plaks tu....
tgk la gaya nya...aku panggil wat dekkkkk jek...sabo je la...
oh yea...ari rabu aitu kan aku mintak coti...mmg ada benda yg aku kna settle kan...so ingat pas aje abis selesai hal tu nak le bwk aqil pi mandi manda kat desa water park...sbb aku kan ada dpt tiket free masa menang 7E aitu...tp tiket tu ntah ke mana ilang nya..bukan ilang termisplace la..aku tak ingat aku letak katne...so x dapt pi...last2 petang tu kitorang pi ioi tgk tarnsformers....
ari rabu dpt le tiket murah kan? so kitorang 3 banak pi la...aqil sgt xcited tau!!!smue org dia nak tego dlm panggung tu....tp dia cam biasa diam jek tgk wayang n x tido pon...sibuk cakap ' ati...ati dah...!!!" makna nya masa optimus prime tu mati dia sedih la...huh pandai gaks aqil menghayati citer nie...ekekekeke...
notes: aku akan meninggalkan aqil lagi start 20-31 julai nie...huhuhuhu 2 minggu tu....alahai....pasti aku kangan bangat ngan dia kan??????

so layantzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

ica said...

he3...tgk wayang x ajak!!!
he3...x pew...nisya ngan adil dah tgk cita tu ngan aqmil n haikal jew...(cucu sedara ayah)best kan cita tu...cian kat bumblebee and optimus prime....isk3...cian aqil nak ditinggalkan...tapi x pew la...income masuk apa???!!!!so kalau dah kaya...belanja nisya makan kfc...lama gila x mkn kfc maksu...plz...ahahahah