WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 July 2009

100 hari najib @ kl sentral

Semalam dari kui 4-10 mlm giliran aku plaks kena duty jaga pameran 100 hari najib @ kl sentral..kalo ada blogger2 yg terjejak kaki kat kl sentral tu mai le singgah kat pameran kitorang nie...dapt le barang free...ha..kalo org gomen tu bagus la sgt dtg sini...leh la dapatkan segala bahan-bahan terbitan mengenai 1malaysia ke...rukun negara ke...bajet ke..dan mcm2 info terkini pasal apa-apa jek yg kemungkinan akan kluar soklan dlm exam PTK...
bahan-bahan edaran tu smue kitorang edarkan secara percuma...cam semalam, ramei yg dari org2 gomen cikgu-cikgu yg dtg pameran kitorang diborongnya segala bahan edaran kitorang untuk kasik kat member2 cikgu kat sekolah...mmg penting la bahan edaran nie sbb org gomen kan byk nau exam nyer...so bahan2 kitorang edar nie leh la dijadikan sebagai bahan rujukan.

ok la...nak citer bahan-bahan pameran nie mmg bahagian aku la yg buat..tp aku x terlibat dlm pembikinan pameran nie sbb ni mmg pameran yg sgt2 rushing...hanya x sampe semingggu jek bahagian aku leh siapkan pameran nie...dasyat tak dasyat la..tapi mmg keja setengah mati la diorg...tapi alhamdulillah hasil nya amt memberangsangkan!!!!
ha...nie adalah gambo-gambo rakyat malaysia...cuba korang cari ada x gambo2 korang yg tertepek kat sini...ekekeke tapi yg nyata gambo aku, aby n aqil ada la terselit antara wajah2 yg ada kat situ...biasa lah yg wat montaj nie member aku...so kitorang pon nak selitkan le gaks gambo kitorang hahahahaa....
act aku nak suh aqil bergambo kat gambo dia...tapi byk songeh la budak nie...asyik nak lari-lari jek bila suh bergambo...mungkin sbb dia malu kot member aku yg tolong amikkan gambo, tu yg dia segan...(abaikan montot ku yg kembang tu okeh!!!)

ok la kalo ada masa korang pi la tgk pameran nie okeh!!!sabtu nie last pameran nie....korang leh tahu ar apa yg terjadi selama 100 hari pemerintahan PM kita sekarang nie....

so layantzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

atty's said...

kalo dkt kakty dah terjah dah

ica said...

ahahaha...kelakar towl...ops...nisya ni rakyat malaysia ek???ahaha mmg la kan???hurm...tapi x mcm rakyat pon...ahahah....ish3...maksu mcm semangat semacam ni apahal???uih...tak perlah...janji muka nisya dah ada kat ctu...ok ah tu...ahahahaha