WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 July 2009

aku runduuuuu dia

hwaaaaaa.....pagi tadi aku antar aqil kat taska...aku cium, peluk dia raser nak menitis air mata nie...sedih nya nak tinggalkan dia semiinggu nie....semalam aku x puas main ngan dia sbb dia tido awal le plaks...letih sgt kot sbb seharian kat umah dia asyik main jek...mlm tadi pas aje kitorang makn kat luor dia dah tido sampe ke pagi ...

salu aku xde la berapa sedih sgt nak tinggalkan aqil..tpi kali nie aku raser rinduuuu kan dia plaks...mungkin sbb 2 minggu berturut nie aku x jumpe dia.. pas balik pahang, 1 hari je jumpe dia n packed2 barang trus ke sabah plaks....hwaaaaaaa...mama rindu la kat aqil...
video
bwh nie ada video aqil main mati-mati ngan aku...kalo kat umh kitorangs selalu la eksen pura2 mati kalo dia tembak kitorang...pastu dia tau camner nak kasik kitorang sedar balik..dia geli kan telinga kitorang terus kitorang x leh nak tahan ketawa...hehehehe....bijak gaks aqil nie....

ok lah nnti aqil dok bebaik ngan ayah k...jgn nakal2 tau...mkn byk2 yea cayang walopun aqil x suka makan....nanti mama balik...kita main puas2 k!!!cayang aqil!!!!

so layantzzz je la eh!!!!!

14 tukang karut:

UmiDAnisH said...

ciannya dia kene tinggal.. takpela.. aqil faham ibnu dia bertugas.. chaiyokkk yantz

.: Leen-Awie :. said...

rindu kat anak ngan bapaknya sekali ker.. hehhe..
jauhnya mama gi oustation... sabah tu.. ok, take care..

atty's said...

aqil budak baik..mesti dia tak nakal..ehehehhehe

As said...

hmm sure rindu kan... tinggal anak ni... sian ngan d/org

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

ala..sedihnya..kena tinggal lagi....takpela nak buat camna kan..nama pun keje.... selalu gak awak outstation ya...

ez said...

kak..aku pon akan rindu kat ko..2mggu tu beb..ehhehe..walomcmane pon jaga diri baik2..mmuuah..love u..

farah : m0mma HD said...

wei
byk nye ko kena hadiri krusus skang ni
awat sapai bertalu-talu
sibbek anak baru sorang kan
and lucky sbb dpt husben yg memahami( atau...tpaksa paham)...

bukan x windu kat ko....
bukan x mau TAG ko
stengah manusia ni...x suka di TAGging...
xpo la...ko buat ler...pahtu taruh ler nama aku besar-besar....!
hehhehehe

U-jin said...

hoho..lamanya os...sian ler aqil...sib baik ayahnye ade...smuga slmt pergi dan balik..

E-Marlin said...

hmm... sedeynya kalau selalu tinggal-tinggalkan anak ye.... saya ni tinggalkan setengah ari pun dah rasa rindu, apatah lagi nak berminggu-minggu....

hehehe... takkan sedey tinggalkan anak je, kat hubby x sedey gak ke heheheh....

~~ciklinn~~ said...

alahai kejapp jerk.....dia mesti ok nyer.. huhuhuh mak dia jer yg tak okeyyy..hahahha

zubye said...

alaaa kesian mama menanggung rindu yer.. takpe nanti bila semua dah settle boleh get back to normal life.. sekrang kena sacrifice dulu kan.. InsyaAllah Aqil akan sentiasa memahami.

Ayumieza said...

rindu dekat anaknya je ke??dekat ayahnya tarak rindu ke??HAHAHA..wah jauhnya outstation sampai ke sabah tapi kadang-kadang syok jugak kan hehehe..nurul belum ada rezeki lagi untuk dapat anak maybe sebab itu nurul belum merasai bertapa rindu dan sedihnya nak meninggalkan anak bila kita kene outstaion..

ica said...

OK2...
Skank dah jumpa aqil kan...
hurm..cpt!!!belanja nisya kfc...

Rai said...

hehe..kesian aqil kamu..ibu aqil chan tak kena gi outstation..hehe..