WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 July 2009

aku x ada lagi...

adoiii skg kat opis mmg aku tgh bz ya amat...bz nak wat preparation design stage n pameran kat kedah next week...so seminggu gaks aku akan meninggalakan aqil ngan ayah nya lagi....huhuhuh nak wat camner kan?kejaaaa....

so aku akan bearada di jitra kedah sepanjang minggu depan lor...skg tgh penin sebab transport nak ke sn xde...harap menumpang org je la nie...

ok la nak sambung wat kijo....

so layantzzz je la eh!!!!

9 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

musim busy telah tibe...biase laa tu dah pertengahan bulan nie.....saba yeak.....jgn tensi2 heheheheh....tapi best gak tu kene outstation, tak leh boring dok opis jek kan....

farah : m0mma HD said...

wei...nanti lalu kat penang...from highway juru....
sblum masuk highway nak ke kedah
ko akan lalui umah aku
singgah ler wei

x tingin ke nak jumpa..
peluk cium akak mu ini!?

Heldamelissa said...

wahh dah mula bz laa ek...
sian aqil & ayahnya kena tinggal selalu...
hehehe :) tak pe..pegi keje kan...

atty's said...

kty pun bz skrg..jrg dpt lawat blog kkwn..

shi3la said...

uittt bolehhh ko tido takder anak kat tepi erk..kalo haku mau meroyann wehhh...seminggu tuhhh..kuat semangat tul kau kannn..hikss

shi3la said...

owhhhh haku nampak gambor ku di side colum kauu itew..makacehhh yerkk sudi jengah blog haku..sudi bacer citer2 haku..sudi jadik peromen tegar haku dan sudi jadik kawan haku...

~~ciklinn~~ said...

okey selamat bekerja yer......
bekerjolah kito sekuat nyo... hehehheh

E-Marlin said...

Selamat Berkerja.....
kerja tu kerja juga...jgn sampai sakit2 plak hehehe...

Syiekatsuya said...

Tak payah takut...taliponlah Aqil setiap hari. Lepaskan rindu
http://syiekatsuya.co.uk