WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 June 2009

tak sabar.....

yaribbbaaaa!!!! aku kena mood happy jek dr harinie...aku xmo pikir pasal aku kena pi kursus btn sengsorang-sorang minggu depan kat terengganu, aku x mo pikir keja yg x settle-settle...dan aku x mo pikir hal2 yg meremehkan minda aku baru-baru ini...so aku nak freekan dan relaxkan minda aku dr sekarang dgn membayangkan percotian aku esok ke pulau pangkor....yihaaaa...

mlm tadi aku pi ioi...nak cari baju tuk aqil..kali nie family trip tmpt kja aby bertemakan ' masquerate nite' ( btoi ke aku eja nie?)...so yg penting nya carikan baju lor tuk aqil..ada 1 kedai dlm ioi nie jual baju2 yg ala-ala bertema nie...byk gaks pilihan..so aku rembat le baju transformers sbb ada mask sekalik...aku n aby? kitorang juz pakei topeng je la...tp aku nyer topeng cam simple sgt..aby xmo aku over-over...mencii tau!!!konon aku nak le pakei topeng yg ada bulu-bulu tu...mmmm gasak la kan...janji mlm tu kitorang ikut tema dah..

so aku akan bercoti sampe minggu depan...ahahahah bersarang sket la blog nie yea..tp xpe...nnti balik kita stori mori psl holiday plaks k!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!

8 tukang karut:

ez said...

kak yantz..
bestnye..nak ikut gak..heheh..pasal btn tu sabau ajelah ek..heheh

mama idzareef said...

best giler comp hubby awak..smpi ke pulau pangkor family day..best..best..

btw..selamat bergumbiraa..

farah amoi said...

huhuuu
ko ...best nye
sporting lo ko..ikut tema..

selamat bercuti..
and lupa kan kes org hover tu yekk

U-jin said...

besnye ade tema2 lagi...enjoy ur holidays..

wansteddy said...

wow beshnya bercoti kat pulau!
next kalau ko nk g kota kinabalu aku cdgkan ko bercuti kat pulau manukan. terbukti keindahan n kesyokkannya!

RIBUAN TERIMA KASIH dgn gift baju 2pasang tu.. very2 cute mute! ko kalau pilihkn baju mmg cun2.

Rai said...

wahh..besnya gi Pangkor..gi teluk nipah tau..

mummYaeesh said...

best3 i likeee theme party!plak tu klu sume sporting lagi la happening party tu..woohoo

syoknye..weols tak smpai lagi pulau pangkor!huk3

atty's said...

salam singgah..jenguk2 blog,beshnya coti..