WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 June 2009

part1:-pangkor island beach resort

ini view pantai....bersih dan air nya x masin sgt..ombak kuat dan best

Wahduhsh!!!percotian yg amat best dan amat-amat menenangkan...alhamdulillah perjalanan pegi dan balik berjalan lancar...makan smue xde problem sakit piut ke....smue tarak!!!yg best coti-coti cenggini makan, mandi...makan...mandi...hehehehe...tp kiciwa la sket sbb xde snokeling :(...ntah la knapa xde plaks tahun nie...smue pelancong2 amat cedih lor...

ini nama nya hornbill restaurant tempat yg kitorang asyik melantak mkn sehari 3x tu...nie view di mlm hari

nie antara makanan yg best kitorang mkn...adoiii...byk nau mknan kena repeat 3-4x tau..mau nyer aku x gimuks?

nie plaks view kat pool..pool nyer beso..ada 2 part...satu kolam petak2 yg nie jenis melengkung-lengkung

view hotel dr pandangan luor...kitorang dok kat tngkat 1...

nie gazebo eks? cun kan? kalo dinner kat sini romantis je

nie plaks bilik air yg beso lagi best..mcm2 ada...raser nak tido je kat dlm bilik air nie tau...

nie settie tuk rehat2...

nie plaks kamar beradu...jap jek leh lena x sedor diri tau...empuk sungguh tilam nyer...

lastly...gambo budak tgh beyak...:)

ok la for the part1 aku tunjukkan view2 di pulau pangkor resort nie...cam biasa kalo fmly trip tmpt aby nie kitorang salu bwk badan jek...xde la kuar 1 sen pon..tu yg best...makan 3x sehari...smue makanan ala-ala western gituz!!!aku yg mmg hantu kambing & udang dok pekena tu jek...sib baik sepanjang bercoti nie aku x kena migrain...so nnti kalo ada ms aku tepek gmbo2 kitorang plaks k!!!

so layantzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah yantz..bestnya coti2 ni...tgk gambat pun dah syok...org yg pegi sana mesti lagi best kan.. tak sabo nak tgk gambar2 yg lain lakss..

ez said...

cantiknya kak...hehehe
aqil beyak ye....heheh

Mama WanZ said...

best ni... kitorang tak sempat lagi nak jalan jauh (takut H1N1 punya pasal...)

miela77 said...

Salam...my sis dulu keje kat situ.. memang best giler...daku n family penah menginap 3 hari kat sana...layan beb...tapi skrg dia dah keje hotel lain...tak dpt diskaun dah...isk..isk...isk..

Mama_Aqish said...

makan pun sedap2....tidor mesti nenyak...tapi nak tanya nape tak de gambo yan enterprame kat pangkor ni ek???low profile ke???kih....kih....kih....

mummYaeesh said...

bestnye..nak kena gi gak ni!tak pernah smpai lagi..adoyaii!

uiks..yg pic bawah tu betul ke ur son tgh beyak!Hiks