WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 June 2009

seminggu aku xde...

Esok pagi-pagi buta aku akan berangkat utk kursus BTN di besut ganu...so naik flight awal2 pepagi buta...adeii mau aku kena kuar umh kui 5 camnie...tp xpela pi awal2 senang sket kan?sbb flight aku kui 730 pg...sib baik la ada best prend aku si mimie sanggup nak amik aku kat airport n anto aku pi kem besut tu..kalo x mengagau gaks ar aku nie...mie nnti bwk aku mkn mee udang yg ko ckp sedap tu ok!!!

so blog aku akan bersawang la selama seminggu ini...yang paling aku rindu ialah aqil..kali nie aku x leh la nak bervideo call ngan dia..sbb henpon aby dah rosak masuk air masa kat pangkor aitu...huhuhu terpaksa la dgr suara dia jek...


ok la uols aku ada updet sikit gambo view-view yg menarik masa kat pangkor aitu...aku tepek kat sini ...so rajin2 la melawat kat sana k...

so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

wah jauh tu.... selamat berkursus...

perghhhhhh sgt cantik lor gambar ni...

CuTeMiUt78 said...

oh.. selamat berkursus ya...

.: Leen-Awie :. said...

lama tuh nak tinggalkan aqil.. mesti rindu giler kang...

☆ lieya latif ☆ said...

ooo gi BTN yeak..selamat berBTN yeak hi hi hi....lieya dulu ade kawad2...uih bowing!!!

zubye said...

selamat berkursus awak!! semoga balik nanti membawa semangat baru :-)

ez said...

kak..nice pict..aku pon rindu nak berblogging..ni bru masuk opis setelah 5 ari berkursus..heheh

atty's said...

blogwalking..salam.tuan umah

E-Marlin said...

Selamat berkursus....