WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 June 2009

i'm back!!!

salam semua...

rinduuuuu nya nak berblog!!!ahaks...akhir nya apa yg aku takutkan dah aku lepasi dngan jaya nya...ye la konon cam x konpiden jek nak pi kursus btn sengsorang aitu kan? ala...kalo campak aku kat mana sengsorang pun gerenti aku pas!!!( cheh!!!eksen le plaks...) ye la semangat org baru balik ber BTN kan? kena la semangat!!! chewaaahhhh...

ok aku xde gambo nak kongsi ngan korang smue..sbb kamera aku battery hampagas...harap2 kang aku nak sms kengkawan masa kursus agar diorg leh emel kat aku la gambo2 aku seketul 2 tu...tapi really kursus yg paling best mkn...ntah ar ada org ckp mkn biasa jek..tp bagi aku luar biasa la...sbb aku mmg suka masakan org2 belah timur nie...amat membuka selera ok!!!kebanyakan peserta smua belah2 timur..ada lah seketul 2 termasuk aku yg dr utara...n kl...

kursus mmg menyeksakan la...kena bangun pagi2...schedule amat ketat!!!dah la panas!!!kena rentas desa la..lari 2km pi balik la...mmg sakit la smue otot2 aku yg x penah bersenam nie...

so sehari pas kursus aku lepak umah best prend aku mimie...so ngan dia jek aku perabis nak 500 borong kain n tudung....hwaaaaaa.....bankrap C aku camnie tau...baru sehari dah habis byk tu...kalo aku lepak umah dia 3 hari?mau kering poket aku kan?hehehehehe....

pe pon...masa yg singkat bersama mimie, amsyar & ariq amat2 bermakna bgi aku...thanks yea mie..sbb aku byk nau nyusah kan ko..ekekeke...nnti ada msa aku bwk ayem n aqil pi kelate plaks k!!!

so layantzzz je la eh!!!

10 tukang karut:

As said...

ooo p kursus btn ya.. kami lu p masa blajo kat UiTM.. lama dah tuh... huhuhu.. dah lama x p kursus...
hmm borong kain tuk baju raya ker...

farah amoi said...

woi
ko abis rm500 for tudung and kain
normal ler tuh beb
wat pe simpan duit bbyk..shopping jerk ! hehhehe

BTN memang best

penat
tp makan mewah
6X sehari...
kenyang manjang !


hehehhe
ko kena kat kem mana..? and best kan kalau mrentas desa...ade x kena masuk lam paya
and kena turun bukit guna tali
or kena flying fox?


wei
check it out my new blog url ye!!

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah!!! tahniah!!! sure dah lega kan dah abis BTN..cam lieya dulu laa...mase mule2 nak pergi mcm2 ade kat kepala otak...lagi plak lieya ni jenis tak suke aktiviti lasak2...kawad ke panjat2 ke.....pastu bile dah abis BTN...bestnye rase...enjoy gile hehheheeh tapi yg pasti kursus BTN ni byk bende kite dpt tau kan....pasal kerajaan , hak2 melayu...

ez said...

kak...
hehhehe..eemmm memang penat..kursus kans..
soping sakan ye..ehheh..

ibu adam ariff said...

salam..
haah itulah et..lain kan
mana gambo terkini mimi and family..xder ker
seronok keje gomen..g kursus jer..aii..bile lah aku nak dapat gomen ni

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah....lepas gak cabaran awak ya.... ni bunyi mcm seronok je w/pun kena campak sorang2... bagusla tu..pengalaman baru...paling tak tahan bab shopping tu... haaa... sempat lagi... hehehe....

~~ciklinn~~ said...

huhuhuhuh kursus mmg memenatkann kan kan kan... hehehheeh
hamboii bukan main ko memborong yerk...

CuTeMiUt78 said...

wah.. welcome back.. eemmm blk kursus mesti semangat berkobar2kan..

Mama_Aqish said...

yantz....kita suka tengok gambo yantz kat dalam blog ni yang suka wat macam2 aksi tu...tu yang tiru tu....he....he...yantz...banyak contest yang tak masuk ek???

yantz-yeem said...

mama aqish

huhuhu...camno nak kejor contest? contest yg kat luar tu pun x sempat den nak kejor inikan bloggers dah byk nau wat contest!!!aduyaiiii