WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 June 2009

part5:- balik time!!!!

sian korang aku asyik jamukan citer di pangkor je..padahal xde la menda pon...ekekek...tp blog nie dah nama nyer citer ttg aku n fmly so kena gaks updet dlm rela+suka+paksa hahahaha....
ok la nie hari terakhir la kitorang melepak kat pangkor...arsa cam x nak balik je tau!!!rasa cam x puas mandi laut!!!huhuhuhu...x puas sbb anak aku tu takut nagn air...cuba kalo dia pon enjoy mandi sama mesti aku pon xde la kejap naik darat kejap turun laut kan?adeiiiiii

pagi nak balik sblum cek-out still lg meronda2 n amik gambo apa yg patut...juz wat kenang-kenangan kan? dah lepas posng bagai...terjun lagi.....


kitorang cek-out kui 12 tgh...pastu pi lunch dolu...n baru la pi jeti dlm kui 230 camtu...sowilah yea gambo kat lumut xde...ingt kitorang nak le shopping baju ke kat lumut...tp bas dah nak gerak cepat...tpi mmg slau cam gitu tau...mmg xde masa sgt nak bershopping2 nie....last2 kat bidor baru la tukang bas suh shopping..konon nak bli petai..adoiiyayiii mahal nak mamps!!!baik bli kat pasar mlm lagi murah kot...



ok la itu jek cerita percotian singkat kami selama 3 hari 2 mlm di pangkor....tenkiu pada company aby yg tiap-tiap tahun bwk kitorang sefamily bercoti di tempat2 yg best!!!toceiiiii

so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

U-jin said...

muka cam sedeh...je...hehe...mesti rindu nak dtg sini lagi kan...

mrs khairul said...

yan aku suka gambo korg bertiga yg dok atas kusi peluk tubuh tuh..cute sgt!!!!! aqil ni pandai posing kan...

camne aku ble termiss entry party tuh..ko mmg vogue d vassss lah!!!

farah amoi said...

kayo la company habby ko..
kami ni..kalau family day...buat kat padang bola tu pon dah kira baik..
yo lar...setiap daerah ada cawangan company laki aku!
mampus ler nak wat family day..
dah ajak satu negara tido kat mana nanti!?