WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 June 2009

part4:mlm gala@pangkor

haloo...saya adalah transformers!!!yiiihahahaahaha

Ok dinner mlm tu adalah tema ' masquerate nite'...so smue org kena lah pakai ikut tema...kena la support kan? mlm tu mmg ada la pemenang tuk setiap kategori yang memakai mengikut tema...mana yg menarik dan tertarik.....dr dewasa, remaja dan kanak-kanak...

aku pakei mask sempoi jek...ni nagn balqis anak buah aku
gambo berdua ngan aby...
ni anak buah aku nisha...
ngan budak tecit yg x reti duk diam!!!

Malam tu happening sgt sbb smue nyer sporting!!!aku plaks tetiba kena jadi photog x diundang mlm tu..tp aku silap aku tak bwk lense yg btul..aku bwk jenis lens 70-300 so, susah nau nak amik gambo dekat2...kena tembak duk jauh-jauh baru boleh..ntah la kelamkabut sgt nak pi mkn terlupa nak tukor lense... huhuhhu...so gambo grup staf pon pakei main muat jek!!!hehehehe

nie antara peserta-peserta dwsa...yg pakei baju putih tu la pemenang nya
ha...topeng cam budak nie pakai la yg aku nk bli..tp aby kata jgn over2...menci!!!
ok cunz tak baju aqil? nie last mins tau bli...aku dah tak tau nak pakaikan dia baju apa..so jumpe yg nie je ok aku tibai je la..sib baik aqil pon sporting nak gaks pakei topeng tu..tp lama-lama dia rimas le gaks sbb topeng tu dah tutup mata dia...
antara kanak-kanak yg ado...
ni plaks kategori peserta tuk remaja...

masa nie smue org cukup suka tau ngan aqil...sbb dia nmpk cute dr atas ke bawah!!!masa kategori kanak-kanak smue yg cina-cina tu ckp aqil leh menang...sbb smue tunjuk aqil no.1...tapi...nasib x menyebelahi aqil lor...masa 3 final naik ke atas pentas..aqil dah mula takut2...sbb dia tgk kat depan dia smue pakei topeng yg ada menakutkan..so dia posing kejap jek..pastu dah nangis!!!so aqil dpt le no.3...huhuhuhuhh...smue cino yg suka kat aqil kiciwa jek bila tau aqil no.3 ekekek....

nie masa pemilihan...kategori kanak-kanak
tgk la gaya aqil tu...hehehehe cute kan?
masa nak amik hadiah aqil dha nangis..ntah apa-apa ntah
nie antara kengkawan aby lor...ganasn kan muka pirate tu?

so mlm tu makan-makan n ada la wat sambut birthday n luck draw...pastu lebih kpd karoke...tahun nie cam x sempat nak wat games byk sgt...mb x cukup masa kot...sbb masa byk habis pada review presentation company...tp presentation sgt2 kelakor!!!!hehehehe aku ingtkan presentation ala-ala skema...rupa nya kelakor abis!!!!

last ly letak gmbo budak tgh korek idung!!!
nie plaks gambo kitorang anak banak masa majlis habis kui 12 mlm

pasnie ada tak part lagiks? kalo ada pon aku letak gambo-gambo sblum kitorang cek-in keesokan harinya ok...mb esok la..arini x sempat lor....

so layantzzz je la eh!!!

8 tukang karut:

Mama_Aqish said...

yantz kalo pakai topeng bulu2 bayak tu mesti cun punyer.....tapi aby tak kasi la plak...takut nanti ada orang kenan plak kot????

farah amoi said...

muahhahah
memang happening!
yg best.. fully support sapai sebelum naik bas sapai jeti pon
diorg kasi duit poket for breakfast?
huhuuuu

aqil pon mcm darwisy
kalau sapai bilik otel
memang capai pen ngan kertas dulu..
ntah apo la depa nak catat...

wei...best yo...siap leh bawak anak sedara?
and ko sempat berbeskal...

wah...aqil menang tempat ke-3 yooo!
caya lah transformer !

farah amoi said...

wei...mesej kat sini pon dah kena approve dulu?

yantz-yeem said...

kak fara:

weh laki aku 1 tmpt kejo ngan abg ipar aku..thats why anak2 buah aku pon ada da....

oh yea kena approve utk langkah keselamatan!!!!ko paham kan?kalo ko paham cayang sgt2 kat ko...rahsia kita ber2 jek ok!!!

liwaniel said...

best nye dinner ni..meriah..semua pakai baju ikut tema....

~~ciklinn~~ said...

wahhh besttt gilerr sehhhh....... kalo aku aku beli gak yg hover2 tu..hehehhehehhe

traformerrss tolongg ada olang jahatttt nie.... cepattt debusss dier...

mummYaeesh said...

hamboii comeynye aqil pakai costume transformer tu!tp ternangis lak ek atas pentas..aiseyman klu tak sure menang no 1!menang dpt ape uols..tak citer pun!

E-Marlin said...

sungguh x senonoh gambar korek idung tu hahahha...

yg tukang amik gambar tu lagila x senonoh amik gambar anak dia mcm tu hahahhaa...tumpang gelak.