WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

11 June 2009

part3:-@ pangkor island resort

konon nak masuk spa nie...nak urut2 ke apa...tpi cam biasa la..mahal lor....

Disebabkan aku suka masukkan gambo byk-byk n nak cerita details ( xcited ok) sbb tu lah entry percotian di pangkor nie berpart-part...harap korang x le bosan ok...sbb aku xcited sbb segala nya FREE...mmg kalo dah benda FREE aku akan enjoy semaksima yang mungkin...so x kisah la kalo ada org nk ckp ala dapt benda free pon nak kecoh...sapa yg x suka benda free sila la angkat kaki...ekekekek....
aqil posing cam aku...suka teleng-teleng
bekfest yg best....kali nie aby dah lupa program diet dia...
aqil n aby bergambo di lobby atas hotel...
mandi time!!!masa nie pagi lagi...air pon sejuk jek...
budak yg takut air...

Selama 3 hari di Pangkor masa kitorang dihabiskan di pulau dan sekitar resort aje...xde masa nak pikir nak kuar pi shopping ke..nak jln2 kat town ke...ada la planning tp van yg nak sewa tu terlalu terhad...so kena tggu turn la plaks kalo nak jenjalan sekitar pekan pangkor ke apa...baik x yah la..sbb aku pun dah pernah pi pekan pangkor tu...so baik aku menghabiskan masa menikmati keindahan pulau pangkor nie btul2....

budak teleng tgh berposing...
amboi bukan main lagi ko aqil eks....mmm gambo nie leh masuk contest pakai bju merah nie...hehehe
aku yg cuak giler dah lama x bwak beskal..mmg 1st time tu terhuyung hayang gaks r nak kayuh beskal nie...

hari ke-2 pas bekfast aktiviti kitorang mandi...best gile mandi laut nie tau..air dia tak rasa masin cam mandi dlm pool je aku rasa...ombak dia sgt kuat...tpi kitorang enjoy melwan n main2 ngan ombak tu...xcited toi!!!aqil cam biase ye tuan-tuan dan puan-puan..tgk la..sib baik la ada abg ipar aku nak tolong dukung kan aqil..sbb aqil takut nau ngan air...xmo langgsung pijak air even pijak pasir pun dia takut!!!pelik aku tengok anak aku nie...Family day kali nie byk free & easy..so x terikat la ngan schedule..ada la aktviti jungle tracking, tpi kitorang x join....aby plaks petang tu kaki sakit, so dia x join pon main bola tampar....yang kitorang pi sewa beskal n ronda-ronda satu pulau tu naik beskal...aqil suka la bila kak nisya bwk dia nak basikal..


tapi serius la...tempat nie amat sesuai kalo kita nak merasakna kedamaian n btul-btul nak rest!!!rasa duk kat pulau 3 hari ni pon aku raser x puas tau!!!!so pasnie kalo sempat le aku updet pasal dinner kitorang plaks...tema ' masquerate nite' ....tunggggguuuuuuuu....

so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

mrs khairul said...

yan pantas seh..baru smlm aku jenguk part 2 tp xsmpt leave komen..

sonoknya dpt p family trip ke sini, ye la ramai2 sure lg happening kan..pesal ko x p jek spa tuh..en aby kan ada ko korek je la duit dia..hahahah...

aku ske gambo ko naik beskal dgn aqil tuh..cute sgt!! kalo aku pun rs cam xberani nak naik beskal coz dh bertahun2 aku x sentuh benda itu..hehehe

aniway mmg nice view kat situ kan yan..wait 4 next entry..party eh,..puan yan pakai baju apa la yek..hehehhe

~~ciklinn~~ said...

salammmm mekkkkkkk........ aku merinduimu... sihattt ker?

sori la.. lama kau tak tinggai jejak..sellalu jengukk tpai kerena dekk berebut2 pc dgn anak2 taksempat aku nak tinggai jejak..

wahh bestt nyer gi jalan2...aku dah lam atak jejakkan kaki kesa tu... akhir zaman bujang2 dulu..huhuhhuhu

best lak tgok ko naik beskal tu... eh yant ko join tak gathering yg kat titiwangsa 28 hb ni... kalo join bgtau aku yerk...

.: Leen-Awie :. said...

woo cuti g pangkor yer.. best tuh.. ske tgk naik beskal tuh... best tgk aqil...

mummYaeesh said...

best3!confirm kena ajak ahkau g pangkor ni!woohoo