WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 June 2009

Part2:- day 1@ pangkor island

aqil best sungguh dpt naik bas...ligat jek...duk main2 dlm bas

Seawal kui 530 pg aku dah bangun pagi tu mandi2 n siapkan aqil apa yg patut...sib baik budak tecit nie elok je aku kejutkan pagi tu...kalo x bukan main liat nak bangun tau!!!kitorang kena kuar awal sbb bas akan bertolak kui 730 pg...family trip ke pangkor nie kitorang prefer naik bas...mmg bas sentiasa disediakn...perjalanan bih kurang 4 jam tuk sampe ke jeti lumut...sampe jeti kitorang cari makan...nak makan co. aby dah kasik duit poket siap-siap tuk bekfast & lunch ari yg pegi tu...so save dah kat situ....
dah sampe jeti pangkor...
disambut oleh singer2
aqil takut giler ngan maskot nie...
sampe je hotel..dia terus nak tulis..pastu main loncat-loncat atas katil
wah dahaga gilos aqil kan?

sampe2 jek kat resort, kitorang disambut oleh maskot panda dan penyanyi yg nyanyikan lagu 'rasa sayang' dan dijamu dengan air sirap yg amat sedap..aqil sampe 2 gelas dia teguk air sirap tu...tau la panas n dahaga sepanjang dlm feri...so cek-in masuk le bilik...best sgt bilik nyer tip-top!!!aku check tgk rate kat tenet td dlm 500 gaks ar sebilik...tapi mmg best sgt bilik nya...selesa n cukup segala kemudahan!!makan pun free...nak apa lagiks?hehehehe....

games time...
aby tunjukkan skill memusing bola..
aqil yg mmg penakut ngan air...duk diam jek kat situ tau..

dah rehat dlm 2 jam..kui 430 ada games plaks...so kali ni aku x join la..sbb aku kena amik gambo diorg tgh main games...cam biase la grup aby kalah!!!hahahaha...xpe semangat pasukan tu ada...yg best bos-bos smue sgt sporting!!!

aqil antara budak yg mendapat perhatian..smue org ckp dia stylo...hehehe
ada plak buai sesat kat pulau nie...

dah habis games aktiviti membasahkan badan la...jln-jln di pantai n terus terjun!!!aku mmg x leh tgk air kan? sib baik le kat resort nie leh je belasah mandi pakai t-shirt...kalo kat PD langsung x boleh ok!!!ye la mungkin security tu pon kasik kelonggaran pada kitorang yg melayu nie nak mandi...peguna dah bayo mahal-mahal nak mandi pool pon x leh kan?

so mlm tu kitorang makan bbq dinner...kenyang sgt perut!!! tu lah lahap sgt mkn...hahahaha...bila lagi nak mersa makan mewah2 cenggini kan? nie la masa nyer setahun sekali jek...

so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

Mama_Aqish said...

Aqil ni nampak cam brutal tapi bear2 beso tu pun dia takut ek

Mama_Aqish said...

wah sonok sakan aqil mandi swimming....best la tempat ni...leh wat plan next year ni....

Mama_Aqish said...

Aqil pakai baju beli kat hytex warehouse sale tu ek....tapi kali ni punyer sale kat hytex tu tak berapa mengancam la yan....tahun lepas best....kali ni tak berapa banyak choice...

mummYaeesh said...

mmg stylo la..da pakai key siap sangkut sunglass lagi tu..woohoo..

adeh..aqil takut air ke?klu yaeesh tak nyempat salin baju da terjun!hiks

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2..enjoy sakan laaa anak bujang sorang nie.....suke laa die dpt splash2.....

mmg seronok kan gi pangkor...bersih jek air die...lieya pergi 4 ari tahun lepas pun rase cam tak puas.....

As said...

ke pangkor.. best nyer... aqil.. kemain lagi suka ya.. happy jer nampak

U-jin said...

stylo tul aqill..dia berhati2 tu..