WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 June 2009

kenapa??

Owh...memula nak say tenkiu pd mama aqish kerana bertanyakan knpa lately nie aku jarang dah nak join contest? hwaaaa......

bukan takat contest kat blog org lain je aku dah kurang join...tapi contest yg kat luor tu cam peraduan 7E, johnson la..shampoo la...apa-apa je la...aku x sempat nak join...amik je borang bertimbun-timbun kat supermarket...tapi mmg xde masa nak buat!!!!x tau la knpa? mmmm mungkin sbb aku xde modal kot? ekekeke...xde la...aku ikut angin tuan pengerusi yg skg dah tgh slow down sket join contest...so bila tuan pengerusi slow down...anak-anak yg mengekor pon jadi liat + malas la kan....tapi semangat tu tetap ado...cuma mb nak rest jap kot...

tapiiiiii.....aku mmg tgh usha-usha nak join contets yg blogger2 tgh anjurkan nie...mmm tingin nak masuk yg contest fathers day tu...tpi ayah den dah meninggal...so xde pon gambo kenangan ngan arwah...maklum le dolu2 kitorang mana ada kamera bagai smue nie...

Insyaalllah aku nak masuk gaks contest give away n yg model bertudung tu...tgk la kalo sempat den buat la...kalo x garu buah pinggang je la yea...ekekeke....

so layantzzzz je la eh!!!!!

6 tukang karut:

Mama_Aqish said...

he...he...bersemangat waja gak yantz ni ek....cayok2 akan ku sokong diri,u ,u itu dari belakang...hu...wa...

U-jin said...

joinler contest2 yang ade tu...

ez said...

hehehhe..kak..kite kena bersemangat ni nak masuk contest..aku pon da slow..tp kene semangat blik pas ni..heheh

.: Leen-Awie :. said...

rajin gak ek join contest... kite ni mmg malas.. hehheee

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah...awak ni mmg bersemangat waja..sungguh rajin la join contest2 ni... malagnya akak ni takde anak yg kecik2..semua pun dah besar, tu yg tak blh join..kalau tak, teringin gak.. :D

CuTeMiUt78 said...

eemmm... takpe kan.. memberi semangat kat yg anjurkan contest tu.. :D