WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 June 2009

berakhir sudah sinetron intan

Saper yg layantzzz sinetron Intan?ha kalo korang layan leh ar jd geng aku...ekekek...

yo-yo la..aku nie kutuk+boring dah nak layan citer intan sejak 3 menjak minggu sblum nie...sbb nya? ye lah byk nau hal nyer n kejadian yg berlaku meremehkan yg x settle2 antara intan dan bintang...tapi sedih plaks bila nak tau citer intan dah nak habis...huhuhuhuhu....punyer la aku nie penonton setia no.1 citer tu...

tapi masa episod akhir tu...sedih sgt sbb mama kaseh mati...pastu bukan takat mati camtu jek...dia sempat wat persediaan tuk birthday intan...adoiii sgt2 terharu...tapi ending dia best sgt!!!!tetiba aku rindu plaks ngan rado....huhuhuhu encem bangatkan rado tu?

semalam aku tgk citer sinetron baru bertajuk ' sekar' ....mb citer tu pon aku akan layan kot...ntah tetiba aku suke plaks ngan si naysilla mirdad tu...pandei dia berlakon kan? so aku raser pasnie kalo ada je citer yg dia berlakon gerenti aku akn layantzzzz gaks...

so layantzzzz je la eh!!!!!

2 tukang karut:

E-Marlin said...

Awak ni sama mcm mama sayala... peminat tegar citer Intan....dedulu pun saya follow gak..makin lama cam ngaruts lak...malas la nak follow.... hehehhe... tapi akhirnya citer Intan abis gak...ingatkan takkan abis2 hehehe...

saya layan citer Aqso & Madina hehehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kita layan intan tu... masa dlm pantang lagi.. kat tv indon dah main dah.. masa blk berpantang kat umah mak kita.. dpt siaran indon.. memang best kan citer intan tu..