WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 June 2009

contest model bertudung

klik banner atas utk keterangan lanjut

Wahhhh...sukeeee...ada gaks contest model bertudung yea...alahai...aku mmg soke...tp x best la kalo aku letak gambo aku kan...walopun aku yg nak hadiah tu...ekekeke...sbb aku nie dah sememang nyer bertudung, so aku letak le anak teruna ku ini bertudung...nama je teruna ok..tp ngalahkan pompuan...suke jek kalo aku pakaikan tudung...tapi bukan le aku menggalakkan...hanya tuk suka-suka jek...

ok contets model bertudung nie dianjurkan oleh ummie-mirahaziq...katanya nak kasik hadiah kat kita kan..sbb tu dia wat contest nie...mmmm ok la tu kan?sama -sama kita bersaing secara sihat!!!!

ada la syarat-syarat yg kita kena wat utk memenuhi kriteria kalo nak menang...antara nya
- jadik followers...(yups aku dah ikut pon!!!)
-upload banner kat side bar ( aku letak dah...nampak kan?)
-pastu citer la pasal model bertudung nie....

citer nya.....jeng..jeng-jeng

nie le model nyer...

budak yg jadik model nie actually anak teruna ku yg berusia 2 tahun 6 bulan...yg bernama muhammad aqil darwisy...budak tecit nie mmg suka pakai tudung okeh!!!apatah lagi semenjak dua menjak nie mama nyer (aku la ) dah mula berjinak-jinak pakei tudung gaya ikin nie...(ye ke ikin?)...so budak tecit nie pantang kalo nmpk tudung nie depan mata mesti dia nak pakai...x leh nak larang okeh!!!even kalo nak kuar umh aku sarung tudung nie dia pon sibukkkkksss gaks nak sarung kat kepala dia...siap main tarik tali tu!!!lastly aku terpaksa pakai tudung lain....hwaaaa apa kes anak aku nie?
nie adalah gambo tambahan yea..masa aqil konon nak ikut aku solat...

nak dipanjangkan entry nie...masa nie aku baru jek lepas solat zohor...sblum nie...budak tecit nie follow aku solat amik songkok...nie bleh plaks dia amik pakei tudung nie???parah!!!!mmg parah!!!dia anggapkan tudung nie telekung la kot...nak sama cam mama nyer...siap sengeh-sengeh cakap
" ma...mama...samerrr...samer kan?" ekekekeke tu lah anak teruna ku....siap tunjuk tudung tu ngan telekung yang aku pakai tu sama ngan dia la....

so layantzzz je la eh!!!!

13 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

hi hi hi..comel laa model nie....good luck laa yeak....

miezaniera said...

laaa ingtkn anak dara sapa la tadi..rupanya anak teruna pakai tudung hikhikhik..so sweet ;D

mrs khairul said...

aduhai aqil..mama kamu nih tringin sgt nak baby girl kot..ha yan ko jgn nak buli aqil lama2..cpt2 bagi dia adik ok...hahahhahaha...but make sure adik pompuan..

moga menang eh..aku cam nak join..tapi malu ah..nak harap anak teruna aku tuh pakai tudung...xde maknanya dia nak...aqis lagi lerrrr...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

hehehe...lawaks tu la..ingatkan nak masuk utk diri sendiri...rupanya aqil yg jadi model...belasah ajela...mana tau ada rezeki kan...gud luck!!!

.: Leen-Awie :. said...

tomeinya model. ingat maknyer yg jadik model.. ropa2nya si aqil nih... ish mama nih....
per2 pun good luck!

wansteddy said...

kak... cian si aqil jd mangsa fesyen ko. ngahahaa... tp aku tgk aqil ni aku dh dpt bayangkan wajah adeq pompuan beliaw nanti... sure2 cute cm aqil gak!

pe lagi... start la enjin skrg... muahahhaa....

As said...

hehehe... comei.. comei.. kalo org x tau sure kata pompuan.. whakakakak

E-Marlin said...

Hehehe..... Kalau org x tahu sah-sah ingatkan dia perempuan coz muka dia lmbut...

GUD LUCK key...

een said...

ai thanks sudi join my contest...salam perkenalan..semoga berjaya i dh jd followers u

CuTeMiUt78 said...

alahai cute je kan.. heh..heh.. good luck k.. :D

ibu adam ariff said...

aku dh bagi apa yg die nak tapi kalo boleh xnak la bagi makan jajan banyak sgt...
kalo mkn super ring tu bnyak tau..tp kalo mkn nasi..sikit jerrr....
geram aku..
air lain dia xmo minum..air susu ngn air suam jer..
skg dia dh makin kurus tau...sian aku tgk dier...

U-jin said...

amboi cam duta ariani...ahaks,,,comel3

mummYaeesh said...

adeh boleh ke masuk klu model nye boy! sbb yaeesh ada jek pic pakai tudung..ahaks!