WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 June 2009

iklan sat....

impian terkini..bulan julai 09

Mesti korang smue tau kan majalah impiana? x tau pi lari kekedai yg berhampiran beli majalah nie....hiks....bukan apa aku just nak kepohcii jek kat dlm blog nie sbb ada muka member aku masuk majalah!!!woooo aku sgt kepohcik kan? ahahahahaha....

kalo korang kenal ke tak kenal ke..perasan ke...x perasan ke...yg sorang tu bernama dean daun...kalo dolu dia ada kuar le dlm satu rancangan deco/casa (aku x ingt nama rancangan tu ) bersama pengacara NOrish Karman citer pasal interior rumah...kat NTV7 kui 7mlm setiap hari selasa ...yg dean daud nie dah glamer la sket...dia nie class mate masa aku kat uitm dolu...


dan...yang sorang lagi kat dlm majalah nie ialah member aku gaks...nama nya Anis Amir...dia kira Interior designer merangkap super duper designer ID la kat kompeni dia Al-Batuul Corporation (m) sdn bhd.Anis nie kira power la dlm mengubahsuai rumah, merekabentuk dan luas pengalaman dlm bidang ID nie...

so kalo korang2 berminat nak mendapatkan consultation dlm rekabentuk rumah ke...nak reno rumah ke...nak wat kitchen ke..nak reno opis ke...apa-apa je lah...leh la try2 contact diorg nie....sebut je nama aku gerenti dpt diskaun!!!hehehehehe....

ok nak layari laman web dean daud leh la jenguk kat sini : deandauddesign.blogspot.com
kalo nak keterangan lanjut utk khidmat anis amir leh emel disini : nia_syira@yahoo.com

so layantzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

PuteriSatu said...

oh..leh dapat diskaun ke?????

mummYaeesh said...

uols amik ad ke dlu?da kwan2 sume jd tokey id!uol bila lak?

~~ciklinn~~ said...

iklan iklan iklan.... hehhehehhe

CuTeMiUt78 said...

oh gitu ya.. wah, ni kena minta upah.. sebab tlg promote kan ya.

☆ lieya latif ☆ said...

fuyooo ade kawan glamer...hi hihi hi....tul ke leh dpt diskaun...sok2 umah lieya dah siap leh le minta khidmat nasihat dieorg tru izan yeak heheheeheh

U-jin said...

tumpang glamer lah jugak..heheh....