WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

29 May 2009

VOTE FOR TODDLERS SUPER MODEL CONTEST


Hai kengkawan ku sekalian...jom le reramai vote kan utk budak yg bernama aqil darwisy nie...kita suka-suka meriahkan contest yg dianjurkan oleh mama aqish nie...kalo aqil menang alhamdulillah...

Vote dengan rasminyer dilancarkan 28hb May 2009 tepat jam 4.01 petang....so sape yang vote awal tak dikira ye.....vote undian mempengaruhi pemilihan pemenang sebanyak 20% dan 80% datangnyer dari Juri Profesional & juri Tambahan.....Setiapn blogger hanya boleh mengundi sekali sahaja.....diulangi...SEKALI SAHAJA & undian dikara dari sesiapa yang mempunyai blog yang wujud.....yang tipu2 tak dikira k......so undi secara bersih jangan rasuah k.....

Cara nak vote????senang just...sila ikuti caranyer dibawah :


Taip TSMC (under Score)vote(under score)20 (utk code peserta) & hantar ke
nie kod aqil darwisy : TSMC_vote_20


So undian start 28hb May 2009 jam 4.01petang sehingga 31hb May 2009
jam 11.59 malam....


Terima kasih kepada sesiapa yg tolong vote kan utk aqil yea...

so layantzzz je la eh!!!!

10 tukang karut:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

k..dah vote...tekan je kan link kat atas tu??? kalau salah sori la ye...bukan pandai nagt bab2 ni.. all d best to aqil!!! kalau menang, belanja auntie tau..

ez said...

wah aqil..glamer la da jadi model la plak..heheh

atty's said...

k dah vote

zubye said...

alololo cute nya semua gambar2 aqil!

miezaniera said...

dah vote aqil..;D

CuTeMiUt78 said...

alamak hai.. kita dah buat vote.. tak blh nak vote lagi.. anyway.. jom vote tuk mirul gak ya

Gieyana said...

All the best k...

☆ lieya latif ☆ said...

good luck aqil......aqil ensem so harap2 menang!!

E-Marlin said...

Good Luck.... nanti auntie vote aqil key.. :D

UmiDAnisH said...

tak perasan aqel masukla, kalau tak umidanish pun vote gak utk aqel, apepun goodluck =)