WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 May 2009

sale sana sini sale!!!!

adoiii....bulan nie byk toi sale baju2 budak!!!aku dah penin!!!hehehe penin sbb x tau nak kejar yg mana satu...mmg la aku nie adalah salah seorang pirana di antara pirana-pirana yg menyerbu pi smue ware house sale...dgr je w/se sale aku dah panas montot le...hehehehe

nie baju poney yg aku rembat kat south cty plaza..

ok 1st sekali citer sale poney kat south cty plaza...poney sale kali nie beza sket ngan kat SACC yg
aku pi...cam x manage sgt...smue baju smue size bercampo aduk...jenuh nk cr..dan aku juz amik bju yg rega rm9-15 jek...ada yg less 50-70% aku x rembat pon...konon nak cr sluar hampeh xde plaks...so bg aku poney nyer sale still cam mahal gaks...best lagi kat SACC kotttt...so baju2 kat poney nis smue aku abiskan dlm rm54 camtu jek...dpt le 4 psang baju aqil...nie leh r pakei stok raya nnti..
nie baju2 aku punyer yg aku rembat kat hytex
jeans nie rega rm18 jek...rega asal 109...best2..

semalam plaks aku pi redah w/se sale kat hytex kepong plaks...so baju mmg merambangkan mata aku la...brg2 jual start dr rm1-rm18...aku mmg teruja gile beli bju yg rm5 punyer...campo la aku blikan tuk anak kawan aku...sgt2 berbaloi...kalo pandai pilih leh dpt t-shirt lawo- dgn rega rm5!!!tu leh bajet tuk pakai jln la...yg paling best aku dpt jeans mickey ngan rega 15-18 jek..walopun rega asal 100++...bayangkan byk nyer aku save kat situ...

nie antara baju2 aqil yg aku remnbat stok tuk pakei jln n pakei umah baju-baju nie smue rm5..jaket oren tu rm15

ikutkan ati aku nak jek rembat t-shirt2 tuk aku...tp aku cam gelap mata dah pilih n kaut sampe 2 bakul...last2 aku tapis2 tggal sebakul jek :(...dah bayo masuk dlm keta rasa nyesal aku x bli smue baju yg aku pilih tu...huhuhu nak repeat pi balik aby plaks dah malas...huhuhuhuh....

yang nie pon selai rm5..nie tuk anak kawan aku wans..cantik kan?wan nie tuk aliya harap ko suka la baju-baju nie...hehehe akak kasik free jek juz tuk aliya tercayang!!!

so nie smue gambo2 hasil rembatan aku...hytex sale bagi aku amat2 berbaloi n best...sgt2 murah!!!aku bli smue 25 item total = RM140 jek....murahkan?kasut baby sgt le murah...aku ada bli brg2 tuk kakak aku..so xde dlm gambo sbb dah kasik kat diorg..pastu balik dr sale kepong aku singgah giant kat umah aku nie plaks ada guardian clearance sale...abis kat guardian jek rm30!!!bli brg2 merapu jek...

kalo sempat esok aku nak pi clearance sale hush puppies plaks esok..dokat sgt ngan umah aku nie ha....adoi minggu nie jek dah shopping x hingat...hehehehe



so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

mama idzareef said...

wahh murah giler...tak sempat nk g..huwaaa..next week br turun kl..ader lg jualan gudang tak mgg dpn? :(

Farra said...

wa..byk tuh..sy pon kepngin nak beli jeans yg harga asal ratusan tu + branded..tapi mak buyung 7 bln tak bleh pakai lg..tunggu hytex next time..hihi

miezaniera said...

huhuhu byk nye..murah2 lak tu..bergaya sakan la Aqil raye ni ek huhuhu tu kang nk raya kompem de sale lagi tuh hehehe

ez said...

bestnye kak..aku nye xde?heheheh

smallkucing said...

Saw your comments on SNS. Do be careful b4 apply the lotions to your son. I went for the Hytex sale too. Noticed the manufacturing date of the lotion is 2004. It's already 5 years. Expired.

TH said...

sales sana sini setuju.. anak pun tau pilih dan beli baju. hari tu cuba saja x nak tanggal pula... apa nak buat? kena beli.. la..

Mama_Aqish said...

hallu yantz...ada sale lagi la...jom la pi....perabihkan duit...