WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 May 2009

updet citer wikend

Disebabkan aku telah dikuarantin selama seminggu...dah nmpak ok sket mata nie...aku raser cam panas bontot le kan...aby pon raser boring dah berkurung kat umah selama 2 wikend x gi memana...bila panjang je akal aku nak ke sana sini...dia pun on kan je la...

ok kita start dari hari sabtu :
kitorang kuar umh kul 12 tgh...pi kuar ke tesco puchong sbb barang2 dapo n keperluan harian byk dah habis...mana tak nya dah 2 minggu x kuar pi pasaraya kan? so borong jap dlm tesco n terus pi mkn tgh kat mcD jek...sbb aby diet dia xmo mkn nsik kan? so mkn je la benda selain nasik...balik je dr tesco ingt nak terus pi umh abg aku nak tgk baby baru...tp kakak n adik ipar aku nak follow skalik so kena la amik diorg kat jln klang lama...so raser cam awl lagiks bleh plak plan ke putrajaya...sampe putrajaya pon dah kui 6...dah kira lewat..pi le jln2 jap kat tmn putra perdana tu...jln kejap jek sbb awan dah cam nak gelap..posing lebih kurang lepak kat rumput tu..pastu terus pi umh abg tgk baby baru..lepak le sampe mlm...

ahad:
aby sibuk nak ajak kuar bwk aqil pi kidzworld...mmg x penah pon bwk aqil pi kids world tu..setelah riki-riki bersms ty lindot kat mn kids world selain one utama, plan le nak ke mid vali...tp half way tu..bleh plak tuko arah pi the mines...mmg kitorang nie jln x ikut plan da...pi la redah the mines jenjalan n cari makan t;hari...konon nak naik bot tu..tp mahl le plaks...tu la nyesal x naik masa zaman moda2 bercenta dlu...dah beranak pinak sibuk nk bwk naik...tgk2 mahal le plaks..dah le tgh ujung2 bulan kan? so tukor plan pi tgk wayang...kitorang tgk citer 'one night@ museum' ...aqil cam biase ok je dlm panggung cuma sibuk ckap takut..takuttt sbb gelap...
citer ok-ok la..kelakor je...
balik dr the mines singgah umh mak aku jap..nak bwk adik ipar aku pi kuarkan duit kat bank...alang-alang trus jenjalan pi tmn jaya kat pj...so kitorang pon berjalan le layan kan bebudak main playground....dah letih balik la kan...

ok tu jek citer di hari minggu kitorang...ada la gambo2 yg aku tembak kat sana...kalo nak tgk leh la pi kat sini ok...cam biase la...klik je sini...

so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

ez said...

wah bestnye kak..jenjalan..weekend yg penuh makna..hehhe

Ayumieza said...

akak the mines wonderland tu masih ada lagi tak???

akak bg YM akak senang nurul nak belajar melalui chat bab kureng faham lagilah kak hehehehe..

Heldamelissa said...

best baca citer yantz...heheh :)

U-jin said...

walah sumer landing baik punye...sonok nye jalan2

E-Marlin said...

the mines wujud lagi ke? dulu2 masa muda bercinta pun teringin nak naik bot kat the mines tu... tp x berkesempatan...

rega tiket dh naik brp dh sekarang?

intanmaria said...

besh nya jalan2 kat taman..

ni nak kena bawak my ecah p taman ni..
=D

UnGu VioLet said...

Salam singgah dan salam kenal.. really nice blog.. Ade mase, jemputla ke teratak Ungu Violet pulak.. salam persahabatan...