WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 May 2009

hari ini....aku sdih :(

Yea arini aku dah start keja setelah 2 minggu aku x bekerja...seminggu jg aqil kat umah sbb sakit mata, dan seminggu aku plaks dikuarantin di rumah sbb sakit mata...alhamdulillah mata aku dah 85% ok...saki baki tu aku raser kabur sket lagi mata n ada terasa air-air n taik mata lagi kat mata nie...tp aku teruskan semngat tuk pi keja...

sampai2 jek aku kat opis, kat atas meja byk dpt kad undangan kawen n satu surat pi kursus...tp yg aku bengang n kecewa aku kena pi kursus BTN yang setelah hampir 5 tahun apply, baru tahun nie dipanggil pi...yg sakit hati nya...aku apply bersama 2 org kawan aku yg lain...tp 2 org kawan aku dpt di tempat yg sma...aku plaks yg tercicir ke besut, terengganu...hwaaaaa...aku x penah pon jejak kan kaki ke sana...camner aku nak pi?

x puas ati knpa nama aku x sma ngan geng2 yg lain...aku try kol org BTN tapi kerek jek jawapn!!!aku ingt nak tukor la tempat sekali ngan geng yg lain...tp hampagas org BTN tu kata x boleh tukar....eeee.. bertimbang rasa lah sikit...dah la kitorang apply sama-sama...kenapa nak pisahkan aku plak? sedih tau....

ada x sesapa yg keja BTN baca blog aku nie? mana tau korang leh tolong aku tuk tukor tempat kursus nie? Besut tu jauh tau...aku x sanggup nak pi sengsorang...huhuhuhuhu cedih nya....

so layantzzzzz je la eh!!!!

11 tukang karut:

ez said...

kak..jgnla sedih..kalo bleh tukau..kita g sama2 ek..aku ingat kita bertiga sama tmpat..aku pon sedih gak..
akak xpe kita usahakan ok..be eppyyy..mmmuuah

UmiDAnisH said...

aLahai, shiannyer dia.. cuber2 lah, call2 laGi btn tu, kot2 org lain jawab n depa leh tolon.. ni je cadanGAn umi yg daPat uMi tolon cadaNgkan.. erm, jom masuK contest seiras waJAh tu.. manatau leh menaNg, hahhh kan dah tenYum tu..

☆ lieya latif ☆ said...

uih jauh tu....kalo lieya pun susah hati kan...tetibe kite sengsorang....tak pegi kang rugi plak sebab dah lame apply.....huhu huhu......

Ayumieza said...

salam perkenalan...mak aiii 5 tahun apply baru sekarang dipanggil??dah lah tu tempat tak sama lak tu ye..BTN tu tak fikir ke masalah2 orang dah apply sama tempat bagi jelahkan huhuhu...

akak nak tanya sikit macam aner akak wat tang comment tu yang akak tulis tukang karut tu??leh ajar tak nak wat kat mana??thanks ye...

Ayumieza said...

salam perkenalan...mak aiii 5 tahun apply baru sekarang dipanggil??dah lah tu tempat tak sama lak tu ye..BTN tu tak fikir ke masalah2 orang dah apply sama tempat bagi jelahkan huhuhu...

akak nak tanya sikit macam aner akak wat tang comment tu yang akak tulis tukang karut tu??leh ajar tak nak wat kat mana??thanks ye...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

aduhai..mesti frust menonggeng kalau kena mcm awak..yelah..apply sama2...tapi dpt lain2..tercampak sorang2 lak tu... jauh yg amatla besut tu... ceruk rantau tu (actually besut tu tmpt hubby akak lahir tapi akak sendiri pun blm pernah sampai sana)... apa2 pun harap awak dpt tukar..

ps: tak pergi, tak leh ke?? hehehe... kalau akak malas bab2 BTN ni..

atty's said...

alor..kalo kty pun rasa tak syiok..kena sesorg..abis camner tu..

Ayumieza said...

alamak kak nurul tak fahamlah..mana nak cari edit...
customize>>>blogpost>>>edit>>>>pastu tang ' comments tu edit tukor ayat apa yg nurul nak"..leh terangkan lebih detail sori susahkan ye

CuTeMiUt78 said...

alahai kesiannya... takmo sedih2 ya.. takpe.. tawakal je.. berdoa ngan tuhan, supaya dipermudahkan urusan k..

Heldamelissa said...

alahai..siannye..mata sakit lagi ek Yantz...semoga cepat sembuh laa ek...

E-Marlin said...

besut? jauh tu...saya pun x pnah sampai ke sana..... org kata dh dekat kelantan dah tu....

saya x onah masuk BTN ni...ala-ala mcm PLKN gak ker?