WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

21 May 2009

toddler super model contest



Fuh...berhari-hari aku nak masuk contest nie...konon nak amik gambo terbaru aqil berposing n bergaya sakan...tp memandangkan mata aku x elok lagiks..aku masuk kan le gambo mana yg aku raser aqil sgt comel!!!!so nie 3 leping gambo yg amat comel di mata aku...hahahaha...

ok contest nie dianjurkan oleh mama aqish yg skg tgh bermurah ati nak bagi hadiah kat smue org...ala mama aqish kasik le adiah kat aqil eks...aci tak merayu-rayu cenggini? ekekeke....

soalan pertama :
-Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
Saya suka baca blog mama aqish sbb...mama aqish adalah org pertama yg saya dpt kesan selalu mensekodeng blog saya....hahahaha...tapi bila saya bukak jek blog mama aqish terus terpikat nak tgk anak dara nyer yg comel n gebu tu...dan saya dpt tau yg kami nie ada persamaan iaitu giler contest!!!salu sgt jelajah blog org nak join contest...tu yg unik nyer tu ttg blog mama aqish nie...


soalan kedua :
- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
Aqil wajib dipilih sebagai pemenang kerana aqil layak untuk menjadi pemenang!!!dgn wajah yg comel dan lembut, membuatkan smue org terpikat dengan nya...aqil juga pandai beraksi di depan kamera dan layak untuk jadiks top model!!!kelincahan dan aksi bersahaja nye mampu membuat smue org rasa sayang dan merinduinya....( so undilah aqil!!!)


Gambar 1 : aksi aqil tersimpul malu...( masa nie aqil tgh wat show...so bayang kan kat sekeliling dia ramai wanita-wanita tgh menjerit2 memanggil nama aqil dan sebut " aqil... i love u....!!!" ekekek....


Gambar 2:
Aqil mmg x penah berenggang dgn beber kesayangan nya sehingga sewaktu buat photoshoot ini, aqil siap mengumumkan bahawa dia tidak boleh dipisahkan ngan beber!!!!so smue org penin...tgk la pose gediks aqil tu....cute kan?!!!


Gambar 3:
Aqil kompius knpa dia kena pakai baju melayu...nak pi menikah ke atau wat show nyanyi nasyid?walopun begitu..pose spontan ini mempunyai 1001 makna tersirat...tp yg nyata aqil sgt segak berbaju melayu begitu kan?!!so pilih la aqil sebagai pemenang!!!


ok syarat2 nyer spt di bwah :

Diumumkan secra rasminya "TODDLER SUPER MODEL CONTEST" akan dilancarkan bermula dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009.....
Pemenang akan diumumkan pada 29hb May 2009
Terma & Syarat2 untuk memasuki contest ini adalah seperti berikut :
1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower
http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
2. Contest ni terbuka untuk semua Toddler Boy's & Girls yang berumur 2 Tahun hingga 4 Tahun....
3. Hanya 2 orang pemenang saja yang akan dipilih seorang dari Girl & Seorang dari Boy....
4. Sila upload 3 keping gambar possing terbaik anak anda sebagai Model Iklan Baju, tak kisah baju ape yang anak anda pakai janji ianya merupakan baju yang cantik & menarik.....
5. Anda diwajibkan untuk menjawab 2 soalan berikut.......
- Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
7. Gambar Toddler yang masuk contest ni akan ditayangkan di blog ni bagi acara "VOTE" yang akan dijalankan.....
8. Pemenang akan dipilih melalui aksi si cilik berpossing ala2 model......
9. Undian akan dijalankan mulai 25hb May 2009 - 28hb May 2009......
10. Keputusan pengadil adalah muktamad & tidak boleh dipertikaikan.....
Hadiah yang ditawarkan (akan Di upload nanti)
1. Sepasang Baju T-Shirt Baby Gap @ Osh Kosh for Boy......
2. Sepasang Skirt Baby Gap @ T-Shirt Osh Kosh for Girl.....



so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

miezaniera said...

comeinye aqil..so cute,pandai posing lak tu..hehehe gud luck to aqil..

UmiDAnisH said...

goodluck to aqil

ez said...

aqil comel..heheh

farah amoi said...

wei
yantz
aku pon nak join gaks
kita bersaing ler

walaupon aku tau anak ko ada potensi menang

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck and all the best yeaaa.. :-)

Azure said...

good luck! =)