WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

14 May 2009

Tag pasal anak....

Amboi dah lama gilos aku x melayan wat tag...so arini aku luangkan sket masa wat jawab atg dari mama aqish nie...rajin mama aqish kasik aku tag,...tapi aku jek yg x sempat nak wat huhuhuhh...ok kali nie aku suka tag pasal nie...sbb dia pasal anak...ngeh..ngeh..ngeh...layantzzz dolu yea...

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
satu sajork...my hero...

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
dah lama dah semenjak aqil 6 bulan lagiks...tapi xde rezeki lagi sampe skg..huhuhuhu cedih nya...

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Muhammad aqil Darwisy
Muhammad : yang terpuji
Aqil : bijak
Darwisy : Warak

3. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Aku ler...sbb dolu minat gilos ngan akil hay tu...kan dia encem...

4. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda?
opsss..dah jawab kat atas nun...ngeh..ngeh..ngeh...oh yea darwisy tu sbb jarang dgr org letak nama darwisy..tu yg letak n tgk maksud pon baik plaks tu...

5. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
mmm..pompuan my be nur aqila darwisya...tp mb kena tukor kot..
kalo lelaki...muhammad aqmil darimy....ngeh..ngeh..ngeh....( x kompem)

6. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
at lis maksimum nak anak 6 orang...
tapi minimum 5 orang..x kisah laki baper n pompuan baper

7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
no idea... hehehehe

8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
Girl ke boy ke x kisah...asalkan dia dari darah daging aku...janji aku nak kasik aqil cpt2 adik..boring dah tgk dia asyik main ngan beber jek...kang dia konpius plaks..beber tu leh idup ke apa?kan best kalo dia layan adik dia plaks sendrik pasnie...

9. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
aqil byk ikut aku kot...sbb dia penakut sama gaya cam mama dia...nak masuk bilik kalo gelap pon dia suh berteman...kalo aku duk kat dapo dia x berani nak main sorang2 kat depan..mesti tunggu jek aku sampe aku pi ke depan..hahaha...mmm tp bab sensitip ikut pangai ayah nyer la...

10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.


11. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni:
aku nak tag smue kengkawan yg ada list dlm blog aku nie...haa amik cpt2 tag dari aku nie eks....


so layantzzzz je la eh!!!

5 tukang karut:

atty's said...

jalan-jalan sekodeng blog..

ez said...

comelnye si aqil..heehhe

☆ lieya latif ☆ said...

oooo itu rupenye sejarah name aqil..sempena ustaz akil hay tu yeak....eh betul ke ejaan tu, lain mcm jek lieya tulis ....hehehhehehhe...

mmg ade aura ustaz tu pun...aqil kecik2 dah terserlah keensemannye....leh booking jadi menantu ni keh keh keh

~~ciklinn~~ said...

alahi comell tu gambar aqeel tu... sgt2 comell..

Rai said...

salam,
nama hero kita sama la..